Η νέα IT bag με ιταλικές ρίζες και έμπνευση από την ελληνική μυθολογία

Οι δύο αδερφές είχαν πάντα μία στενή σχέση με τις τσάντες για τις οποίες ξόδευαν αρκετά χρήματα, όπως αναφέρουν στη Vogue. Έτσι σκέφτηκαν να φτιάξουν μία δική τους τσάντα από καλό δέρμα που να μοιάζει με shopping bag και από τη σκέψη γρήγορα πέρασαν στην πράξη και το brand Medea τον Ιούλιο θα το βρεις στην Dover Street Market, στο Opening Ceremony και στα Selfridges. Προς το παρόν, η «Prime», όπως ονόμασαν το συγκεκριμένο μοντέλο είναι διαθέσιμη σε 8 διαφορετικά χρώματα και 4 μεγέθη, από μία μικροσκοπικό μέχρι μία oversized, ενώ όλες φτιάχνονται στη Βερόνα από ιταλικό ματ δέρμα (calfskin).

 

Στόχος των δημιουργούν είναι να συνεργαστούν με διάσημους σχεδιαστές, οι οποία θα δουν την τσάντα τους σαν έναν καμβά, όπου θα εκφράσουν την δημιουργικότητά τους με απώτερο σκοπό να κάνουν την Prime συνώνυμη της πολυτέλειας και της δυναμικότητας που μπορεί να προσδώσει η τσάντα στο στιλ μιας γυναίκας.

Η Prime έχει ήδη αρχίσει να κυκλοφορεί στα πιο ενημερωμένα fashion profiles στο Instagram και εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουν την εξέλιξη αυτού του brand που έχει όλα τα φόντα να δημιουργήσει μια νέα τάση, να πάρει τις fashionistas με το μέρος του και να γίνει η επόμενη IT bag.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/medeasisters

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: