Η νέα ηλεκτροκίνητη Porsche Taycan 4S βάζει «φωτιά» στην άσφαλτο

Τα βασικά στοιχεία που πρέπει να έχετε είναι τρία. Να μην είστε κάτοικος Ελλάδος. Να έχετε καλές οδηγικές βάσεις και τρίτον να υπάρχουν οι ανάλογες  καταθέσεις.

Αν μένατε στη Γερμανία και είχατε έναν πολύ καλό εισόδημα( μην υπολογίζετε σε υπερωρίες)  θα μπορούσατε να ελπίζετε ότι κάποια στιγμή θα αποκτούσατε ένα ηλεκτρικό «όπλο» που θα βάζει φωτιά στην άσφαλτο.

Η Porsche ανακοίνωσε ότι η νέα Taycan 4S στη βασική της έκδοση θα αποδίδει 530 ίππους και η τιμή της θα ξεκινάει από τα 105.607 ευρώ.

Χρειάζεται να έχετε καλά χέρια, αρκετή ψυχή και μεγάλη εμπειρία στα γρήγορα αυτοκίνητα.

Η Taycan 4S θα έχει μπαταρίες των 79,2 kWh. Οι μηχανικοί υποστηρίζουν ότι η αυτονομία της θα είναι 405 χιλιόμετρα. Θα έχει τελική 250 χιλιόμετρα και η επιτάχυνση από 0-100 θα είναι μόλις 4 δευτερόλεπτα.

Θα μου πείτε γιατί μόνο 250 χιλιόμετρα τελική ;  Οι μηχανικοί απαντούν ότι η τελική ταχύτητα είναι ηλεκτρονικά περιορισμένη για να έχει ο οδηγός μεγαλύτερη αυτονομία. Βάζουν λοιπόν έναν περιοριστή και αυξάνουν την αυτονομία. Προαιρετικά η Porsche προσφέρει ένα πακέτο αναβάθμισης της μπαταρίας που ανεβάζει την ισχύ στους 571 ίππους. Όταν ο πελάτης αποφασίσει να κάνει αναβάθμιση με το σετ μπαταριών των 93,4 kWh τότε η αυτονομία φθάνει στα 462 χιλιόμετρα. Λεφτά να έχεις και θαύματα γίνονται!

 

Η νέα ηλεκτροκίνητη Porsche Taycan 4S βάζει «φωτιά» στην άσφαλτο gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: