Η νέα δωρεάν εφαρμογή της Porsche έχει περισσότερους από 180.000 χρήστες

H Porsche παρουσίασε μια νέα δωρεάν εφαρμογή με την ονομασία ROADS, η οποία αναπτύχθηκε για παθιασμένους οδηγούς σε όλο τον κόσμο.

Στην εφαρμογή ROADS, οδηγοί από όλο τον κόσμο μοιράζονται τις αγαπημένες τους διαδρομές και συναντιούνται σε ομάδες ώστε να τις απολαύσουν με παρέα. Δεν έχει σημασία τι μάρκα ή μοντέλο οδηγεί κανείς. Η εφαρμογή κυκλοφόρησε το 2019 και πλέον έχει περισσότερους από 180.000 χρήστες.

Ο Robert Ader, Chief Marketing Officer (CMO) της Porsche AG, λέει:

«Το κεντρικό στοιχείο της νέας εφαρμογής ROADS είναι η εύρεση διαδρομών. Επιτρέπει στους λάτρεις της οδήγησης να βρουν τη δική τους ατομική ονειρεμένη διαδρομή με λίγα μόνο κλικ. Η τεχνητή νοημοσύνη επεξεργάζεται μια κατάλληλη διαδρομή με βάση διάφορες παραμέτρους, όπως οι στροφές του δρόμου, η τοπογραφία, τα χαρακτηριστικά του τοπίου ή τα συναρπαστικά σημεία ενδιαφέροντος. Από την αφετηρία του, ο χρήστης μπορεί να σχεδιάσει μια διαδρομή ή να προηγηθεί σε έναν συγκεκριμένο προορισμό ανεξάρτητα από το πού στον κόσμο βρίσκεται».

Ο στόχος του αλγορίθμου δεν είναι η ταχύτερη διαδρομή μεταξύ δύο σημείων, αλλά μάλλον η καταλληλότερη για τον συγκεκριμένο οδηγό. Με την ενσωματωμένη πλοήγηση, οι διαδρομές που δημιουργούνται μπορούν να οδηγηθούν, να αποθηκευτούν, να αξιολογηθούν και να μοιραστούν με την Κοινότητα ROADS. Επιπλέον, το Apple CarPlay μεταφέρει τη διαδρομή απευθείας στην οθόνη infotainment πολλών μοντέλων αυτοκινήτων.

Η EIntuitive έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του ROADS. Ο πίνακας ελέγχου της εφαρμογής παρέχει στους χρήστες πολλές επιλογές για να ξεκινήσουν στον κόσμο των συναρπαστικών διαδρομών. Τα δυναμικά φίλτρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εύρεση κατάλληλων διαδρομών για το επόμενο ταξίδι, με συντομεύσεις που κάνουν τα πιο δημοφιλή προφίλ σε μια συγκεκριμένη διαδρομή μόλις ένα κλικ μακριά.

 

 

 

 

Η νέα δωρεάν εφαρμογή της Porsche έχει περισσότερους από 180.000 χρήστες gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: