Η νέα collection "GOFAS Charm 2022" είναι η προσωποποίηση της αισιοδοξίας

Το νούμερο 22 χαρακτηρίζεται από την εσωτερική δύναμη που μπορούμε να απελευθερώνουμε, προκειμένου να πάρουν σάρκα και οστά όλες οι επιθυμίες μας.

Κοντά σου, αισθάνομαι να εκπληρώνονται όλα μου τα όνειρα. Και εγώ νιώθω την απουσία κάθε δισταγμού ή φόβου. Γίνε ενέργεια και ανυπέρβλητη δύναμη αισιοδοξίας και αγάπης. Μείνε ευαίσθητη ψυχή, σε μια απόλυτα δυαδική ισορροπία. Μαζί ορίζουμε την εξέλιξη των πραγμάτων με σοφία, άπλετο φως και αγνή καρδιά! Βασίλισσά μου… Βασιλιά μου…

Η GOFAS εύχεται για το 2022, όλες οι επιθυμίες σας να βγουν αληθινές, με δύναμη και αισιοδοξία να πετύχετε κάθε στόχο ζωής!

Το νούμερο 22 χαρακτηρίζεται από την εσωτερική δύναμη που μπορούμε να απελευθερώνουμε, προκειμένου να πάρουν σάρκα και οστά όλες οι επιθυμίες μας. Αποτελεί το πνεύμα και την «ευθύνη» να χρησιμοποιούμε τα ταλέντα μας για να βελτιώσουμε τον κόσμο και να μοιραστούμε τις γνώσεις μας, βοηθώντας να ξεπεραστούν οι όποιες προκλήσεις και τα αναπάντεχα προβλήματα.

Αποτελεί συνώνυμο της αισιοδοξίας και «πυξίδα» για να ακολουθήσουμε το σωστό μονοπάτι με σοφία, διαίσθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό μας.

Adblock test (?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: