Η νέα capsule συλλογή Chanel με την υπογραφή του Pharrell Williams

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Karl Lagerfeld συνεργάζεται με τον Pharrell Williams. Έχουν ξανασυναντηθεί επαγγελματικά και στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, το 2014, ο Williams εμφανίστηκε στο short film που ο ίδιος ο Karl δημιούργησε και σκηνοθέτησε για τον οίκο Chanel, για το οποίο ο πρώτος συνέθεσε το soundtrack με τίτλο CC The world. Επίσης, ο Williams ήταν το πρόσωπο της καμπάνιας Métiers d’art collection Paris-Salzburg 2014/15, την οποία φωτογράφισε ο Karl Lagerfel.

Λίγο αργότερα, ο Pharrell Williams περπάτησε στο Métiers d’art collection Paris Cosmopolite 2016/17 show στο Παρίσι, ενώ την ίδια χρονιά υπήρξε ένα από τα πρόσωπα που πήραν μέρος στην καμπάνια για την τσάντα CHANEL’s GABRIELLE. Επιπλέον, το Νοέμβριου του ’17, προσάρμοσε στην προσωπική του αισθητική ένα ζευγάρι sneakers για τον οίκο.

Επομένως, αυτή η capsule συλλογή με αξεσουάρ είναι μάλλον φυσικό επόμενο της δημιουργικής σχέσης ετών. Η συλλογή θα παρουσιαστεί αποκλειστικά στις 29 Μαρτίου στη Σεούλ, στη Νότια Κορέα, γιορτάζοντας έτσι το άνοιγμα μίας ακόμα Chanel μπουτίκ. Από τις 4 Απριλίου κι έπειτα, τα αξεσουάρ της capsule collection Chanel με τον Pharrell Williams θα διατίθενται σε διάφορες μπουτίκ του οίκου παγκοσμίως.

Photo credits: Chanel

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: