Η μούσα της νέας καμπάνιας του Jacquemus είναι τόσο ανατρεπτική όσο και ο ίδιος

Πρόκειται για ένα από τα πιο hot ονόματα ανάμεσα στους σχεδιαστές μόδας αυτήν τη στιγμή. Ο Simon Porte Jacquemus πρωτοεμφανίστηκε το 2009, όταν αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το ταλέντο και τη δημιουργικότητά του προκειμένου να ξεπεράσει το θάνατό της μητέρας του. Την πρώτη του συλλογή την έκανε γνωστή στο κοινό μέσω Facebook, καθώς δε διέθετε ούτε το budget, αλλά ούτε και τις γνωριμίες για να μπορέσει να την επικοινωνήσει διαφορετικά. Για αρκετό καιρό συντηρούσε το όνειρό του με τα χρήματα που κέρδιζε από διαγωνισμούς ανάδειξης σχεδιαστών, όπως το Hyeres Festival και το ANDAM Prize.

Το 2013 τον γνωρίσαμε καλύτερα, όταν παρουσίασε την πρώτη του συλλογή μέσα σε μια άδεια πισίνα με μοντέλα τους κολλητούς του φίλους, ενώ συνεχίζει μέχρι και σήμερα την ανοδική του πορεία και έχει καταφέρει να στρέψει όλο το ενδιαφέρον του κόσμου της μόδας- και όχι μόνο- πάνω του!

Μέχρι σήμερα, ο Simon Porte Jacquemus έχει επιλέξει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες ως μούσες του, για να περπατήσουν στα catwalks του ή να πρωταγωνιστήσουν στις καμπάνιες του. Ανάμεσα στα it-girls που αγαπά ο Γάλλος σχεδιαστής είναι η Gigi και η Bella Hadid και η Emily Ratajkowski.

Η μούσα της νέας καμπάνιας του Jacquemus είναι τόσο ανατρεπτική όσο και ο ίδιος

Τους τελευταίους μήνες, κι ενώ ο κορονοϊός συνεχίζει να βάζει φρένο στις παραγωγές και στις φωτογραφίσεις, ο Simon Porte Jacquemus έχει φανεί πιο δημιουργικός και πρωτοποριακός από ποτέ. Μέσα σε αυτό το διάστημα δε σταματά να σκέφτεται εναλλακτικά και να μας παρουσιάζει φωτογραφίσεις, χωρίς ομάδα για styling και grooming, αποκλειστικά μέσω FaceTime.

Σε συνεργασία με τον φωτογράφο Pierre-Ange Carlotti είδαμε την Bella Hadid, τη Rosalía και την Barbie Ferreira να ποζάρουν από τα σπίτια τους, δίνοντάς μας τον ορισμό του «νέου» μόντελινγκ. Τώρα, λοιπόν, ο Γάλλος σχεδιαστής μόδας κάνει ακόμα μία «κίνηση ματ» και φωτογραφίζει τη γιαγιά του, Liline. Όπως όλα δείχνουν, η φαντασία του Jacquemus είναι αστείρευτη και, τώρα, βλέπουμε τη γιαγιά του να πρωταγωνιστεί στη νέα του καμπάνια. Και είναι μακράν ό,τι καλύτερο έχει παρουσιάσει.

Ο Jacquemus μοιράστηκε τις φωτογραφίες από τη #JACQUEMUSATHOME καμπάνια του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Είναι μια από τις πιο ξεχωριστές για μένα», έγραψε ο σχεδιαστής στη λεζάντα.

Σε αυτές τις εικόνες βλέπουμε τη γιαγιά του, Liline, να ποζάρει με ρούχα της καλοκαιρινής συλλογής και να παρουσιάζει στο φωτογραφικό φακό την ανεπιτήδευτη γαλλική κομψότητα για την οποία είναι ευρέως γνωστό το brand, τονίζοντας εμμέσως ότι η αισθητική δεν έχει ηλικία. Ο ίδιος ο σχεδιαστής μόδας, μάλιστα, ανέλαβε χρέη φωτογράφου με το αποτέλεσμα να είναι άκρως εντυπωσιακό και επαγγελματικό.

Η γιαγιά Liline ποζάρει στην ανθισμένη φύση της γαλλικής επαρχίας, ανάμεσα σε πράσινο και λουλούδια, ορίζοντας το «νέο κουλ». Ανάμεσα στα σύνολα που φοράει είναι ένα ροζ και ένα λευκό power suit, ένα λευκό top, αλλά και ένα πράσινο, αέρινο maxi φόρεμα από την καλοκαιρινή συλλογή του Jacquemus.

Από τη διαφορετική αυτή καμπάνια δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα so hot right now αξεσουάρ του, όπως η μικροσκοπική Chiquito τσάντα του, τα statement σκουλαρίκια και τα γυαλιά ηλίου, τα οποία προσδίδουν σε κάθε look ένα extra fashion twist.

Η νέα αυτή ιδέα του Jacquemus απέδειξε δυο πολύ σπουδαία πράγματα: ότι το στυλ δεν έχει ηλικία, αλλά και ότι όλο αυτό που φέρει και εκπέμπει ο σχεδιαστής μόδας είναι -χωρίς αμφιβολία- θέμα κληρονομιάς.

Διάβασε ακόμα: Covid-19: Πώς θα σταματήσεις την επιβίωση του ιού πάνω στην τσάντα σου;

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: