Η Mila Kunis σου δείχνει πώς να είσαι κομψή αλλά και δροσερή με επίσημο outfit

Σε αυτό θα σε βοηθήσει πολύ, η πρόσφατη εμφάνιση της , η οποία εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της, "The Spy o Dumped Me", στο Los Angeles, με ένα εξαιρετικά minimal & chic jumpsuit. Αυτό που με έκανε να την προσέξω δεν ήταν τόσο το jumpsuit, καθώς θα μπορούσε να έχει καλύτερη εφαρμογή στο σώμα της ηθοποιού, αλλά το αέρινο ύφος του και το λινό ύφασμά του.

Η Mila Kunis για την εμφάνισή της αυτή διάλεξε μία δημιουργία της σχεδιάστριας, Johanna Ortiz. Όπως μπορείς να δεις, πρόκειται για ένα strapless jumpsuit σε μία μπεζ απόχρωση της άμμου με ένα ιδιαίτερο δέσιμο στο ντεκολτέ. Το λινό ύφασμά του αλλά και η άνετη εφαρμογή του, καθώς και το beauty look που διάλεξε για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της η όμορφη Mila Kunis ήταν αυτά που έκαναν την εμφάνισή της αξιοπρόσεκτη.

Την επόμενη φορά που θα θες να έχεις ένα κομψό αλλά και δροσερό outfit, μην απορρίψεις το λινό ύφασμα. Έχει επιστρέψει και σταδιακά εμφανίζεται σε ένα σωρό εκδοχές που σαφώς θα καλύψουν και τις πιο επίσημες στιλιστικές σου ανάγκες.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο . Σε περιμένουμε!

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: