Η Meghan Markle με δερμάτινο παντελόνι μας δείχνει πόσο fashionable είναι η ζωή έξω από το Παλάτι

Η Meghan Markle με δερμάτινο παντελόνι μας δείχνει πόσο fashionable είναι η ζωή έξω από το Παλάτι

Θα τη φανταζόσουν με leather leggings λίγους μήνες πριν; Της «πήγε» υπέροχα το Megxit!

Το βράδυ της Τετάρτης ήταν λίγο πιο συγκινητικό για τον «διάσημο» διαγωνιζόμενο του talent show, «America’s Got Talent», Αrchie Williams. O Archie πέρασε 36 χρόνια σε φυλακές των ΗΠΑ για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε ο ίδιος και τώρα που αποφυλακίστηκε και αποκαταστάθηκε η αλήθεια, ψάχνει να βρει τη «δεύτερη ευκαιρία» στη ζωή του μέσα από το δημοφιλές, τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Στο πλευρό του έχουν ταχθεί κατά περιόδους διάφοροι stars, μέσα από posts στα social media και προχθές το παράδειγμά τους ακολούθησε και η Δούκισσα του Sussex. H Meghan Markle μίλησε σε ένα video λίγων δευτερολέπτων στο οποίο ευχήθηκε καλή επιτυχία και δήλωσε την προτίμησή της στο συγκεκριμένο υποψήφιο, η οποία δεν προέρχεται από το γεγονός ότι έχει το ίδιο όνομα με τον γιο της. «Γεια σου Archie, ήθελα απλά να σου πω πως με έχει συγκινήσει πολύ η ιστορία σου και κάθε εβδομάδα ζητωκραυγάζω για σένα. Είμαστε περήφανοι για την πορεία σου και για το όσα έχει καταφέρει και ανυπομονούμε να δούμε πώς θα τα πας στο μέλλον μέσα στο παιχνίδι», είπε μεταξύ άλλων η Markle.

Mε αυτήν της την cameo εμφάνιση πέτυχε δύο πράγματα: να συγκινήσει τον Archie Williams και να κερδίσει τον θαυμασμό μας για τη στυλιστική της «επαναφορά» μετά το «Megxit» και την αποχώρησή της από το Παλάτι. Η Δούκισσα του Sussex ξαναβρήκε τον εαυτό της, απελευθερώθηκε από τους καταπιεστικούς (και κάπως οπισθοδρομικούς), ενδυματολογικούς κανόνες της Βασιλικής Οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας και αυτό φάνηκε στην επιλογή του προχθεσινού της outfit.

Συνδύασε ένα μεταξωτό πουκάμισο της Victoria Beckham (σε μπεζ απόχρωση αυτήν τη φορά) με ένα μαύρο, στενό δερμάτινο παντελόνι. Το sexy είδος leggings ήταν κάτι που σίγουρα δεν θα επέλεγε να φορέσει η Meghan αν είχε ακόμα να λογοδοτήσει για όλα στο περιβάλλον της Βασίλισσας Ελισάβετ, άρα που καταλήγουμε; Η Δούκισσα νιώθει, συμπεριφέρεται και ντύνεται, επιτέλους, ελεύθερα!
 Οδηγός Αγοράς: Δέκα εμπριμέ φορέματα που προκαλούν «έκρηξη» χρωμάτων και στυλ

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: