Η Meghan Markle εναλλάσσει 7 στυλ πανωφοριού στις εμφανίσεις της

Η Meghan Markle εναλλάσσει 7 στυλ πανωφοριού στις εμφανίσεις της

Και το κάνει με απόλυτη επιτυχία!

Όσα χρόνια τη γνωρίζουμε ως σύντροφο και μετέπειτα σύζυγο του Πρίγκιπα Harry, έχουμε καταλήξει στην εξής διαπίστωση: ότι η Meghan Markle δεν υιοθετεί κάθε σεζόν τις τάσεις που επιτάσσει η μόδα, αλλά αγαπά και φορά items που κολακεύουν τον σωματότυπό της και ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία της.

Και ακριβώς αυτόν τον κανόνα ακολουθεί όσον αφορά τα πανωφόρια του φθινοπώρου και του χειμώνα. Αναλύοντας τις επίσημες εμφανίσεις που έχει κάνει μέχρι σήμερα, είτε ως βασιλικό μέλος, είτε μετά την αποχώρησή της από το Παλάτι και τη νέα της ζωή στην Αμερική, η Meghan φαίνεται να έχει αδυναμία σε επτά στυλ πανωφοριού.

Κάποια από αυτά είναι πιο λεπτά και ιδανικά για αυτήν την εποχή στην οποία βρισκόμαστε τώρα, ενώ μερικά άλλα είναι λίγο πιο χοντρά, απαραίτητα για τα πρώτα φθινοπωρινά και χειμερινά κρύα. Αναλυτικά, μπορείς να τα δεις στην παρακάτω gallery.

Πρόκειται για all-time classic, αυστηρά σακάκια, casual παρκά, μπεζ καπαρντίνες και ιδιαίτερα στυλ παλτό, που σίγουρα την κατατάσσουν ανάμεσα στις πιο καλοντυμένες γυναίκες του διεθνούς jet set. Αν, λοιπόν, θέλεις κι εσύ να είσαι chic σε κάθε σου εμφάνιση, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επενδύσεις σε μερικά από τα πανωφόρια που φορά συχνά η Meghan!

Διάβασε ακόμα: Η κόρη της Kate Moss έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα του Οίκου Miu Miu

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: