Η Meghan Markle διάλεξε το πιο κατάλληλο φόρεμα για τη συνέντευξή της με την Oprah

Η Meghan Markle διάλεξε το πιο κατάλληλο φόρεμα για τη συνέντευξή της με την Oprah

Κομψό αλλά και ρομαντικό ταυτόχρονα. Δες πόσο κοστίζει σε ποιον οίκο μόδας ανήκει.

Οι θαυμαστές της τέως δούκισσας θα χρειαστεί να περιμένουν μόνο άλλη μια εβδομάδα για τη στιγμή που περίμεναν τόσο καιρό. Συγκεκριμένα, η τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry στην Oprah Winfrey είναι προγραμματισμένη να προβληθεί στις 7 Μαρτίου.

Το πρώτο στιγμιότυπο της συνέντευξης του ζευγαριού κυκλοφόρησε χτες το βράδυ. Με τίτλο «Meghan and Harry: A CBS Primetime Special», η συνέντευξη υπόσχεται πως θα είναι μια ευρεία συνομιλία που θα καλύψει την απόφαση του ζευγαριού να παραιτηθεί από τους βασιλικούς του ρόλους τον περασμένο Μάρτιο και να μετακομίσει στην Καλιφόρνια. Η συνέντευξη θα καλύψει επίσης τη δική τους οικογένεια και τις σχέσεις τους με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.

Για τη συνέντευξη, η τέως δούκισσα του Sussex φόρεσε ένα μαύρο, μεταξωτό, wrap φόρεμα από τον οίκο Armani αξίας 3,900 Eυρώ, το οποίο είχε printed λεπτομέρειες σε άσπρο χρώμα που έκαναν αντίθεση, και μια ασορτί ζώνη. Επέλεξε επίσης μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες και κοσμήματα της Βρετανίδας σχεδιάστριας κοσμημάτων, Pippa Small. Τα μαλλιά της είναι πιασμένα στον signature χαμηλό, κομψό και αριστοκρατικό chignon κότσο της με τις κυματιστές μπροστινές τούφες να πλαισιώνουν το πρόσωπό της.

Η Meghan επέλεξε επίσης φυσικό μακιγιάζ, με ένα διακριτικό smoky eye, αναψοκοκκινισμένα μάγουλα, και ένα ροδακινί nude κραγιόν για την εμφάνιση. Αν και κράτησε τα αξεσουάρ της τελείως minimal, φόρεσε ένα Cartier βραχιόλι με διαμάντια, που φέρεται να άνηκε στην πεθερά της, την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Το teaser που κυκλοφόρησε πρόσφατα έδωσε επίσης μια σπάνια ματιά στο νέο στυλ μητρότητας της δούκισσας από τότε που ανακοίνωσε τα νέα ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον Ηarry. Το ζευγάρι μοιράστηκε για πρώτη φορά τα νέα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ακριβώς 37 χρόνια αφότου η πριγκίπισσα Νταϊάνα ανακοίνωσε πως ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της, τον πρίγκιπα Harry.

Η συνέντευξη κρατάει δύο ώρες και σηματοδοτεί την πρώτη κοινή τηλεοπτική συνέντευξη του ζευγαριού μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής τους από τη βασιλική ζωή.

Αυτή είναι η It Bag του 2021 σύμφωνα με τις αγαπημένες μας Ιnfluencers

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: