Η Meghan Markle δε σταμάτησε να φοράει τακούνια σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Το ίδιο ξέραμε και όταν μάθαμε ότι ήταν έγκυος. Γνωρίζαμε καλά, ότι αυτούς τους 9 μήνες θα μας προσέφερε πολύ «υλικό» με το στιλ της εγκυμοσύνης της, το οποίο τελικά δεν απογοήτευσε καθόλου. Αντιθέτως, οι εμφανίσεις που έκανε όλο αυτό τον καιρό ήταν άψογες. Υπάρχει όμως ένα στοιχείο σε αυτές τις εμφανίσεις που δεν περιμέναμε ότι θα βλέπαμε σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της: τα τακούνια.

Ναι, ΟΚ, το να φορέσει μέχρι και τους πέντε, άντε έξι, πρώτους μήνες τακούνια το βρίσκουμε λογικό. Αλλά όσο περνούσε ο καιρός, και όσο κι αν μεγάλωνε η κοιλίτσα της, η Meghan Markle επέμενε σε αυτό το στιλ παπουτσιών. Και όχι, οι πόντοι των τακουνιών δεν κατέβηκαν καθόλου. Ψηλά τακούνια ήθελε να φορέσει η Meghan στον έβδομο και όγδοο μήνα; Ψηλά φόραγε!

Με τη βοήθεια των αγαπημένων της σχεδιαστών, οι επιλογές παπουτσιών της Markle ήταν όλες  ενδιαφέρουσες. Από πιο κλασικά σχέδια, όπως μονόχρωμες γόβες, αυτές που είχαν ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, όπως φιόγκους ή ιδιαίτερα animal prints, η γαλαζοαίματη ακόμα και με φουσκωμένη την κοιλίτσα, δε στερήθηκε τ” αγαπημένα της παπούτσια.

 

AP Photo/Alastair Grant

Η Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry, επισκέφθηκαν τη Νέα Ζηλανδία με σκοπό να τιμήσουν τα θύματα της χώρας μετά την τρομοκρατική επίθεση. Για το look της επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι μαύρες σουέτ γόβες Aquazzura με cut-outs.

 

AP Photo/Frank Augstein

Στο Commonwealth Service στο Westminster Abbey, η Markle συνόδευσε το λευκό σύνολο της με ένα ζευγάρι πράσινες γόβες της Victoria Beckham.

 

Chris Jackson/Pool Photo via AP

Για ακόμη μια φορά, η δούκισσα του Sussex επέλεξε δημιουργία του οίκου Aquazzura για την εμφάνιση της στο Canada House στο Λονδίνο. Η λεπτομέρεια των μίνι φιόγκων στο πίσω μέρος των παπουτσιών ήταν αυτή που ανέδειξε τα παπούτσια και το look ολόκληρο. 

 

Hannah McKay/Pool via AP

Στο ταξίδι της στο Μαρόκο, η Markle έκανε back-to-back κομψές εμφανίσεις. Αυτή μας τράβηξε την προσοχή ήταν το κόκκινο Valentino φόρεμα που συνδύασε με ψηλές nude γόβες του οίκου Dior.

 

Clodagh Kilcoyne/Pool via AP

Τα cow print Gianvito Rossi παπούτσια της Markle που φόρεσε τον Ιανουάριο έκαναν τον γύρο του κόσμου, προσθέτοντας ένα ακόμη ενδιαφέρον μοτίβο στην τάση των animal prints.

Κεντρική φωτογραφία: Facundo Arrizabalaga/Pool Photo via AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: