Η Meghan Markle άφησε την Kate Middleton πολύ πίσω στη λίστα με τις πιο διάσημες fashion influencers

Ακόμα και στην εγκυμοσύνη, η Meghan Markle συνεχίσει τις πετυχημένες εμφανίσεις, παραδίδοντας μαθήματα στιλ, επομένως μάλλον δεν μπήκε άδικα στην τριάδα με τις καλύτερες influencers παγκοσμίως. Σύμφωνα με το ετήσιο Fashion Report του Lyst για το 2018, η Meghan Markle βρίσκεται μετά την Kylie Jenner και την Kim Kardashian, αφήνοντας την από την 5ην θέση που κατείχε πέρσι στην ίδια λίστα, να πέσει φέτος στην 16η.

Charlotte Graham/Pool Photo via AP

Πίσω της όμως αφήνει κι άλλα μεγάλα ονόματα, όπως η Beyoncé, η Rihanna, η Lady Gaga και η Chiarra Ferragni,η οποία για πρώτη φορά εμφανίζεται στη λίστα, μετά το χαμό που έκανε στα social media με τις 3 custom-made δημιουργίες του Dior που φόρεσε στο γάμο της.

Τα στοιχεία που λαμβάνονται υπόψιν από το για να να δημιουργηθεί η λίστα, είναι η επιρροή που έχουν οι διάσημες κυρίες στο κοινό, αξιοποιώντας στοιχεία που προκύπτουν από την αναζήτηση στο κάθε μέσο και τις πωλήσεις που προκαλούν. 

Όσον αφορά στις δύο δούκισσες, η κάθε μία έχει τη χάρη της και, όπως συμβαίνει πάντα, ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς. Επομένως, αναμένουμε το crash test της επόμενης χρονιάς για να έχουμε μία πιο δίκαιη και ξεκάθαρη εικόνα.

Ενδεικτικά η λίστα με τα ονόματα των influencers που απασχόλησαν περισσότερο το 2018:

1. Kylie Jenner

2. Kim Kardashian

3. Meghan Markle

4. Cardi B

5. Beyoncé

6. Serena Williams

7. Chiara Ferragni

8. Blake Lively

9. Rihanna

10. Ariana Grande 

11. Kendall Jenner

12. Selena Gomez

13. Hailey Baldwin

14. Bella Hadid

15. Priyanka Chopra

16. Kate Middleton

17. CL (pop star από την Κορέα)

18. Nicki Minaj

19. Gigi Hadid

20. Lady Gaga

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: