Η Μέγκαν Μαρκλ στην πρώτη της εμφάνιση ως δούκισσα ήταν μία… άλλη – Η μεγάλη αλλαγή [Εικόνες]

Η Μέγκαν Μαρκλ, κατά πολλούς έφερε έναν διαφορετικό αέρα στο παλάτι, δίνοντας μια πιο «επαναστατική» χροιά ακόμα και με το στιλ της.

Ωστόσο, στην πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή της μετά τον γάμο, η δούκισσα του Σάσεξ έκανε μια κλασική, βρετανική εμφάνιση που θύμισε πολύ Κέιτ Μίντλετον.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν παρέστησαν σε πάρτι αφιερωμένο στο φιλανθρωπικό έργο και τη συμμετοχή του σε σώματα των ενόπλων δυνάμεων του πατέρα του Χάρι, πρίγκιπα Καρόλου στο πλαίσιο των εορτασμών των 70ων γενεθλίων του, τον Νοέμβριο.

Η δούκισσα του Σάσεξ για την εμφάνισή της επέλεξε το brand Goat, που αγαπά και η Κέιτ Μίντλετον, σε ροζ παλ απόχρωση, το οποίο συνδύασε με υπέροχο καπέλο του Philip Treacy. Η Μέγκαν απαρνήθηκε την σπορ τσάντες, που συνήθιζε, και κράτησε ένα κλασσικό clutch του brand Wilbur & Gussie, ενώ εντύπωση έκανε το ότι επέλεξε να φορέσει καλσόν. Ακόμα και τα αξεσουάρ της ήταν πιο… βασιλικά και όχι χίπστερ, φορώντας λεπτό διαμαντένιο βραχιόλι και σκουλαρίκια της Βελγίδας σχεδιάστριας Vanessa Tugendhaft, αξίας 1.400 λιρών.

Η επίδραση που έχει η βασιλική οικογένεια στην Μέγκαν είναι ήδη προφανής, δείχνοντας πως και εκείνη προσαρμόζεται με άνεση στο νέο της ρόλο.

Ο στιλίστας των σελέμπριτις Lucas Armitage δήλωσε στο Femail: «Εδώ βλέπουμε την Μέγκαν ως γαλαζοαίματη για πρώτη φορά και είναι αξιοσημείωτο πως έχει ανεβάσει το παιχνίδι. Σπάνια την έχουμε δει να είναι τόσο ταιριαστή και να φοράει ένα χρόνο με αυτόν τον τρόπο. Είμαστε συνηθισμένοι να βλέπουμε τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις επιλέγοντας τη μονοχρωμία».

Οπως προσθέτει, το φόρεμα είναι άψογο και το απλό μανίκι αποπνέει συντηρητισμό, ενώ είναι κατάλληλο για τον ανοιξιάτικο καιρό.

Πηγή: iefimerida.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: