Η Μέγκαν Μαρκλ "μίλησε"! Η ανακοίνωση για το μπάχαλο με τον πατέρα της

Με μια λιτή ανακοίνωση, η Μέγκαν Μαρκλ, μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε για το μπέρδεμα που έχει γίνει με την παρουσία του πατέρα της στο γάμο της.

Τις τελευταίες μέρες δημιουργήθηκε ένα (επιεικώς) αλαλούμ με το αν ο Τόμας Μαρκλ θα συνοδεύσει την κόρη του Μέγκαν στο γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, το προσεχές Σάββατο. Σήμερα, δυο μέρες πριν από τη μεγάλη… στιγμή, η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισε να τοποθετηθεί δημόσια.

Το έκανε με μια γραπτή ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από το παλάτι του Κένσινγκτον, την επίσημη κατοικία του πρίγκιπα Χάρι και συντόμως της ίδιας της 36χρονης ηθοποιού.

Μέγκαν Μαρκλ: Ο πατέρας μου δεν θα είναι στο γάμο

«Δυστυχώς, ο πατέρας μου δεν θα είναι παρών στο γάμο. Πάντα ενδιαφερόμουν για τον πατέρα μου και ελπίζω να του δοθεί ο χώρος που χρειάζεται για να επικεντρωθεί στην υγεία του.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες για τα γενναιόδωρα μηνύματα συμπαράστασης. Να ξέρετε πόσο πολύ ο Χάρι κι εγώ ανυπομονούμε να μοιραστούμε την σπουδαία μέρα μας μαζί σας το Σάββατο».

Αυτή ήταν η λιτή ανακοίνωση από την Μέγκαν Μαρκλ. Από την οποία, φυσικά, απουσιάζει κάθε αναφορά στο θέμα των στημένων φωτογραφιών του πατέρα της αλλά και από όσα της καταλογίζει η ετεροθαλής αδερφή της, Σαμάνθα.

Επίσης, μετά την ανακοίνωση της μέλλουσας συζύγου του πρίγκιπα Χάρι παραμένει η απορία: ποιος θα τη συνοδεύσει για την παραδώσει στον γαμπρό; Θα είναι η μητέρα της; Ή θα «υποκύψει» στις πιέσεις ο πεθερός της, πρίγκιπας Κάρολος. Πολλοί είναι άλλωστε εκείνοι που τον καλούν να αναλάβει το χρέος να συνοδεύσει τη νύφη.

Το… μπάχαλο με τον Τόμας Μαρκλ

Πριν από μερικές μέρες, προκλήθηκε σάλος όταν δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες του πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ να κάνει… πρόβες για το κοστούμι του, να κάθεται σε internet cafe και να βλέπει δημοσιεύματα για την κόρη του ή να ψάχνει πληροφορίες για τη Βρετανία. Αποδείχθηκε πως όλο αυτό είχε στηθεί και πως ο 73χρονος Τόμας Μαρκλ πήρε χρήματα για να τον φωτογραφίσουν. Λέγεται, μάλιστα, ότι την… ιδέα του έβαλε η κόρη του και ετεροθαλής αδερφή της Μέγκαν, Σαμάνθα, η οποία διεκδικεί με κάθε τρόπο τα δικά της… 15 λεπτά δημοσιότητα εκμεταλλευόμενη τη διάσημη αδερφή της.

Αφού αποκαλύφθηκε πως οι φωτογραφίες του Τόμας Μαρκλ ήταν στημένες, ο 73χρονος δήλωσε ότι δεν θα πάει στο γάμο της κόρης του. Και κάπως έτσι άρχισε ένα κακόγουστο σίριαλ, που μάλλον εκνεύρισε το Μπάκιγχαμ. Ακολούθησε η πληροφορία πως ο πατέρας της νύφης έπαθε καρδιακό επεισόδιο. Πως εκείνη επικοινώνησε μαζί του για να του πει πως τον αγαπάει και ανησυχεί.

Και μετά, στο… δεύτερο επεισόδιο, ο Τόμας Μαρκλ φρόντισε να δηλώσει πως ήθελε να πάει στο γάμο και να είναι εκείνος που θα παραδώσει στον γαμπρό τη νύφη. Αλλά, στο επόμενο… επεισόδιο, έπαθε καρδιακό επεισόδιο. Για το οποίο κατηγόρησε τον γιό του, Τόμας Τζούνιορ και την ανοιχτή επιστολή που είχε στείλει εκείνος στον πρίγκιπα Χάρι για να του πει πόσο λάθος κάνει που παντρεύεται την ετεροθαλή αδερφή του!

Τελικά, σε νέες δηλώσεις, ο Τόμας Μαρκλ, ανακοίνωσε ότι δεν θα πάει στο γάμο γιατί θα έκανε εγχείρηση καρδιάς. Την οποία έκανε την Τετάρτη για την τοποθέτηση τριών stent. Και οι γιατροί του συνέστησαν να μείνει στο νοσοκομείο και να αποφύγει τις συγκινήσεις.

Και κάπως έτσι… ψάχνουμε ποιος θα παραδώσει τελικά τη νύφη ή αν θα περπατήσει μόνη της έως το ιερό…

Πηγή: newsit.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: