Η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα γεννήσει στο μαιευτήριο των γαλαζοαίματων

Η Μέγκαν Μαρκλ έσπασε μια παράδοση τεσσάρων δεκαετιών επιλέγοντας να μη γεννήσει στο μαιευτήριο του Λονδίνου, όπου γεννήθηκαν πολλά βασιλικά μωρά, ανάμεσά τους και ο σύζυγός της, ο πρίγκιπας Χάρι, γράφει η εφημερίδα «The Sun».

Η Μέγκαν και ο Χάρι, οι οποίοι παντρεύτηκαν τον περασμένο χρόνο, περιμένουν μέσα στην άνοιξη το πρώτο τους παιδί. Αλλά η πρώην ηθοποιός επέλεξε να μη γεννήσει στην πτέρυγα Lindo του νοσοκομείου St Mary’s, που προτιμούν οι γαλαζοαίματοι από το 1977, αναφέρει το δημοσίευμα επικαλούμενο μη κατονομαζόμενη πηγή.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα γέννησε τον πρίγκιπα Χάρι στο St Mary’s το 1984 και η Κέιτ, η σύζυγος του μεγαλύτερου αδελφού του Χάρι, του πρίγκιπα Ουίλιαμ, γέννησε εκεί και τα τρία τους παιδιά, τον Τζορτζ, την Σάρλοτ και τον Λούις.

Η 37χρονη Μέγκαν επέλεξε ένα μαιευτήριο που βρίσκεται πιο κοντά στο νέο τους σπίτι στην πόλη Ουίνδσορ, γράφει η Sun υπό τον τίτλο: «Η Μέγκαν σνομπάρει το νοσοκομείο της Κέιτ και της Λαίδης Ντι», όπως ανέφερε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Το μωρό δεν θα γεννηθεί στο Lindo. Εκείνη και ο Χάρι επέλεξαν ότι, αντί να πάνε σε ένα τόσο δημόσιο μέρος όπως το Lindo, θα αφήσουν την Μέγκαν να ανακτήσει τις δυνάμεις της κάπου πιο ιδιωτικά» είπε η πηγή στην εφημερίδα.

Τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον δεν ήταν άμεσα διαθέσιμα για να σχολιάσουν. Το παιδί που θα γεννηθεί θα είναι έβδομο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου παρότι η γέννησή του αναμένεται να απασχολήσει τον διεθνή Τύπο.

(?)

Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: