Η Μέγκαν Μαρκλ δεν ξεχνά την παλιά της τέχνη

Η Μέγκαν Μαρκλ μπορεί τελικά να μην έχει αποσυρθεί από την υποκριτική τέχνη, αν και είχε ανακοινωθεί ότι η τελευταία εμφάνισή της με την ιδιότητα της ηθοποιού ήταν στην τηλεοπτική σειρά «Suits».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του People, η δούκισσα του Σάσσeξ θα κάνει επίδειξη των υποκριτικών της ικανοτήτων κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης επίσκεψης στο Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου, που πρόσφατα τέθηκε υπό την αιγίδα της.

Στο θέατρο, η Μέγκαν Μαρκλ θα συμμετάσχει σε ένα εργαστήριο με μέλη του θεατρικού ομίλου Pericles (Περικλής).

Επίσης, θα συναντήσει «νυν και πρώην μαθητευόμενους που εργάζονται ως τεχνικοί σε διάφορα τμήματα, όπως ξυλουργική, μεταλλικές κατασκευές και ζωγραφική».

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, πέρσι το τηλεοπτικό δίκτυο USA Network πρότεινε τη σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι και μέλος πλέον της βρετανικής βασιλικής οικογένειας για βραβείο Emmy για τον ρόλο της στο δημοφιλές αμερικανικό τηλεοπτικό σίριαλ, το οποίο όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα θα ολοκληρωθεί μετά την επόμενη, ένατη σεζόν. Ήταν η τελευταία αναγνώριση για την Μέγκαν ηθοποιό, η οποία έπρεπε να κάνει πίσω και να ανοίξει τον δρόμο στη Μέγκαν της βασιλικής οικογένειας. Αλλά, σύμφωνα με την ίδια τη Δούκισσα του Σάσσeξ, ήταν η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσει μπροστά.

Και εκτός από τη συμμετοχή σε εργαστήριο υποκριτικής και τη συνάντηση με μέλη της ομάδας τεχνικών του θεάτρου, η Μέγκαν Μαρκλ θα παρακολουθήσει επίσης μια παρουσίαση εμπνευσμένη από το War Horse με παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του Εθνικού Θεάτρου για μαθητές δημοτικών σχολείων.

Ωστόσο τώρα λόγω της επικείμενης επίσκεψης της στο Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου δημοσιεύματα δεν αποκλείουν να την εμπνεύσει η επαφή της με το θεατρικό σανίδι και να δοκιμάσει το υποκριτικό της ταλέντο στο θέατρο της Βρετανίας.

(?)

Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: