Η μεγάλη γιορτή με τις κλασσικές μοτοσυκλέτες την Κυριακή 18/9 στον Άλιμο

Η πρώτη εκδήλωση Alimos Classic Car Sunday  έγινε την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου. ‘Ήταν η  τελευταία ημέρα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και οι περισσότεροι φίλοι του αυτοκινήτου βρίσκονταν στα βουνά για να παρακολουθήσουν τις τελευταίες ειδικές διαδρομές του μεγάλου μας αγώνα που μετράει στο WRC. Παρόλα αυτά 25.000 επισκέπτες θαύμασαν από κοντά τα πιο όμορφα αυτοκίνητα μιας άλλης εποχής.

Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης μετά την επιτυχημένη εκδήλωση με τα αυτοκίνητα-αντίκες, κάνει κάτι αντίστοιχο αύριο Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου αλλά αυτή τη φορά με μοτοσυκλέτες μιας άλλης εποχής.

Σε συνεργασία με την Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας και τον Νίκο Μαστοράκη, ο Δήμος Αλίμου διοργανώνει τη δεύτερη Alimos Classic Motorbike Sunday όπου στον πεζόδρομο κατηφορίζουν χωρίς καμιά… βοήθεια, υπέργηρες μεν αλλά ιστορικές μοτοσικλέτες που διατηρούν τη δύναμη, το πνεύμα και την αντοχή που είχαν, την ημέρα που βγήκαν από τα μεγάλα εργοστάσιά τους.

Πάνω από 100 μεγάλες (σε ηλικία και κυβισμό) «μηχανές» από την ταπεινή Vespa μέχρι την αλαζονική Harley, όλη η οικογένεια μοναδικών δίτροχων θα απλωθεί, μέσα σε rock’n’roll και hard rock, πλάι στο κύμα.

Αύριο (18/9) ο παραλιακός πεζόδρομος του Αλίμου από τις 2 μέχρι τις 7.30 μ.μ.θα γεμίσει με 100 κλασικές  μοτοσικλέτες. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η μεγάλη γιορτή με τις κλασσικές μοτοσυκλέτες την Κυριακή 18/9 στον Άλιμο gr.

now24.gr-auto

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: