Η Mary Katrantzou κλείνει 10 χρόνια στη μόδα και παρουσιάζει το καλύτερό της fashion show

Η αλήθεια είναι ότι μετά από τόσες επιτυχημένες συλλογές και μία έκθεση στην Αμερική αφιερωμένη σε αυτές, θα μπορούσε λίγο να εφησυχαστεί. Ωστόσο, η Katrantzou βρήκε ακόμα έναν τρόπο να προσαρμόσει τις περίτεχνες τεχνικές που λατρεύει στα σύγχρονα δεδομένα που απαιτεί ένα fashion show στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου.

 

Έτσι λοιπόν, το 15λεπτο fashion show υπό την επιβλητική μουσική του Vangelis ήταν πραγματικά ένα από τα καλύτερα που έχουμε δει τόσο σε αυτή την Εβδομάδα Μόδας όσο και γενικότερα. Οι παλαιές τεχνικές σε συνδυασμό με την τέχνη της εκτυπώσης που η Katrantzou παίζει στα δάχτυλά έχουν πολλές απαιτήσεις, που, όπως παραδέχτηκε, τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν σε θέση να τις καλύψει. Τώρα τα κατάφερε και τα looks στην πασαρέλα θα μπορούσαν κάλλιστα να αποτελέσουν έργα τέχνης, μουσειακά εκθέματα. Πεταλούδες κλεισμένες σε μικρές κορνίζες και πολύτιμοι λίθοι στόλιζαν τα άκαμπτα ρούχα που κάποια έμοιαζαν με vintage μπαούλα μικρών θησαυρών ή κοσμηματοθήκες αξίας, ενώ άλλα κομμάτια ήταν μια κινητή συλλογή γραμματοσήμων, τα οποία είχαν δημιουργηθεί από τη φθινοπωρινή συλλογή του ’12.

 

Το fashion show έκλεισε με μία μικρή έκθεση, η οποία αποκαλύφθηκε με το ανέβασμα μίας μικρής αυλαίας που είχε στηθεί και αποτελούνταν από τα καλύτερα κομμάτια της Mary Katrantzou από τα 10 χρόνια παρουσίας της στο χώρο.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/fakevittiwaterhouse

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: