Η Μαρίνα Λαμπροπούλου του "3.2.1" μιλά για τη στιγμή που ο 7 ετών γιος της βρήκε νεκρό τον πατέρα του [Βίντεο]

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου ήταν ένα από τα κορίτσια του 3.2.1. Στην τηλεόραση χάραξε τη δική της πορεία μέσα από σήριαλ και εκπομπές και μετά από κάποια χρόνια αποσύρθηκε, άνοιξε τη δική της σχολή χορού και αργότερα έκανε και ένα παιδάκι.

Μάλιστα, σε κάποια στιγμή παράτησε τις επαγγελματικές της δραστηριότητες στην Αθήνα και μετακόμισε στην Καβάλα μαζί με τον γιο της για να στηρίξει τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της.

Σε συνέντευξή της σήμερα στο Happy Day και στον Χρήστο Βαρθαλίτη, η Μαρίνα περιέγραψε τη ζωή της στην Καβάλα, όπου δεν ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένη αλλά και τη συγκλονιστική στιγμή που ο γιος του βρήκε νεκρό τον πατέρα του στο σπίτι. Ο πατέρας του γιου της και σύντροφός της, πέθανε ξαφνικά στα 47 από ανέυρσμα του εγκεφάλου, αλλάζοντας για πάντα τη ζωή τους! Και ο γιος της, ο μικρός της ήρωας βραβεύτηκε στο σχολείο για την ανδρεία του και την ψυχραιμία του, όταν ένα πρωί βρήκε τον μπαμπά του νεκρό… «Η ζωή δεν μας τα έφερε όπως θα θέλαμε. Ο πατέρας του παιδιού μου πέθανε από ανεύρυσμα εγκεφάλου πριν από δύο χρόνια, στα 47 του και τον βρήκε ο γιος μου…», είπε η ίδια.

Η Μαρίνα επέστρεψε στην Αθήνα και προσπαθεί να ξαναστήσει τη ζωή της από την αρχή. Άνοιξε ξανά την σχολή χορού στη Νέα Σμύρνη και περιμένει τους μαθητές της με λαχτάρα για να του μάθει χορό!

Πηγή: iefimerida.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: