Η Μαριάννα και η Χριστιάνα Βαρδινογιάννη με παρόμοιες δημιουργίες Mary Katrantzou: η matchy-matcy τάση στα καλύτερά της

Διάβασε ακόμη:

Αυτό όμως που μας έκανε να βάλουμε τον τόνο στο δεκάρι ήταν οι «σεταρισμένες» μεταξύ τους εμφανίσεις, μιας και μάνα και κόρη επέλεξαν να φορέσουν παρόμοια φορέματα στην έξοδό τους. Και εξηγώ αμέσως: η Μαριάννα και η κόρη της Χριστιάνα Βαρδινογιάννη βρέθηκαν το Σάββατο βράδυ στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, με σκοπό να παρακολουθήσουν την παράσταση »The Thread» (σ.σ. Τα κοστούμια της παράστασης επιμελήθηκε η Mary Katrantzou). Εκεί ήταν που οι δυο γυναίκες ενέδωσαν στην τάση του matchy-matchy trend, με αποτέλεσμα οι δύο γυναίκες να συγχρονίζουν τις εμφανίσεις τους, φορώντας παρόμοια ρούχα.

ΝDP Photo Agency

Γνωστό και ως «twinning» (που προκύπτει από τη λέξη «twin» =δίδυμος), η τάση αυτή αναδείχθηκε από τις fashionistas αυτού του κόσμου πριν περίπου 3 χρόνια, αλλά συνεχίζει μέχρι και σήμερα να επικρατεί στις εμφανίσεις καλοντυμένων γυναικών.

Δες ακόμη:

ΝDP Photo Agency

Τώρα, μάνα και κόρη υιοθετούν κι αυτές την τάση, επιλέγοντας δημιουργίες της Mary Katrantzou. Τα φορέματα αν και έχουν διαφορετικό κόψιμο και μοτίβο, διαθέτουν παρόμοια αισθητική και χρώματα. Πέρα από τις ομοιότητες στη σιλουέτα -και τα δυο έχουν empire κόψιμο, ενώ το μήκος τους είναι μακρύ-, αυτό που χωρίς αμφιβολία είναι απόλυτα ταιριαστό είναι το ’70s, hippie glam ύφος των φορεμάτων. Το γεγονός ότι κατάφερναν και οι δυο γυναίκες να υποστηρίξουν ένα ύφος σαν αυτό και φορέματα σε τόσο έντονες αποχρώσεις και prints όμως, είναι ο κύριος λόγος που τα looks των δύο γυναικών παίρνουν -από εμάς τουλάχιστον-, το δεκάρι το καλό

Κεντρική φωτογραφία: ΝDP Photo Agency

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: