Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ ποζάρει για τον οίκο Dior

Διάβασε ακόμη:

Έχοντας συμμετάσχει σε διάφορα fashion shows μεγάλων οίκων μόδας (βλ. Dolce & Gabbana), τώρα σειρά έχουν οι καμπάνιες. Η Μαρία Ολυμπία για την καμπάνια της θρυλικής τσάντας, Lady Dior.

Γυναίκες που είναι η προσωποποίηση της σύγχρονης γυναίκας, η καθεμία όταν κρατάει τη Lady Dior τσάντα εκφράζει και κάτι διαφορετικό. Ανάμεσα στα μοντέλα  Ruth Bell, Kat Graham,  Adesuwa Aighewi και Evelyn Nagy, μεταξύ άλλων, και η Μαρία Ολυμπία η οποία σε ένα βίντεο μικρού μήκους για την καμπάνια μιλάει για τη δική της έννοια του τι εστί ladylike ντύσιμο.

«Είναι μια λέξη που ακούς τόσο συχνά, αλλά δεν ξέρεις πώς να την περιγράψεις. Θα πρέπει να μου δώσετε ένα λεπτό να το σκεφτώ», λέει στο βίντεο.

 

«Στα 21α γενέθλιά μου διοργάνωσα ένα πάρτι το οποίο μοιράστηκα με τα 50α γενέθλια του πατέρα μου και ντύθηκα αρκετά καλά και το θέμα ήταν πώς να επαναστατήσεις με την προσωπικότητά σου. Και έτσι ξαφνικά, έγινα γυναίκα», λέει σχετικά. «Πιστεύω, λοιπόν, ότι όταν έχεις φτιάξει τα μαλλιά, το μακιγιάζ και το σύνολό σου τότε μπορείς να προσποιηθείς ότι είσαι μια κυρία για λίγο».

Δες το βίντεο παραπάνω αλλά και την ανάρτηση που έκανε η ίδια στο Instagram.

Κεντρική φωτογραφία: /www.instagram.com/olympiagreece/

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: