Η Μαρία Μαρκέζη για την κόρη της, Κιάρα! “Δέχθηκε απίστευτη συμπεριφορά ανθρώπων”

Όσα είπε για τη σχέση με την περίοδο που ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν στη φυλακή…

Στο πλατό του Dot βρέθηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου, η φωτογράφος Μαρία Μαρκέζη η οποία και μίλησε για τη συμμετοχή της κόρης της, Κιάρας, στο My Style Rocks αλλά και τη σχέση τους με τον παππού της, Άκη Τσοχατζόπουλο.

“Είναι ένα δύσκολο κομμάτι να μεγαλώνει μια μάνα μόνη το παιδί της και πόσο μάλλον όταν η Κιάρα είναι παιδί ενός υπουργού, ο παππούς της υπουργός και είναι σε αυτή την οικογενειακή κατάσταση και μετά βρίσκεται σε μια άλλη οικογενειακή κατάσταση. Αυτό μπορεί να συμβεί αλλά το άσχημο είναι πως ο κόσμος, η κοινωνία μόλις σε βρίσκουν σε μια αδύναμη στιγμή σου φέρονται άσχημα” σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Μαρκέζη.

Επίσης, η μητέρα της διαγωνιζόμενης του My Style Rocks αποκάλυψε πως η Κιάρα Μαρκέζη είχε δεχθεί bullying λόγω της σύνδεσης με τον παππού της. “Το παιδί μου δέχθηκε μια απίστευτη συμπεριφορά ανθρώπων, όταν ο παππούς της μπήκε στη φυλακή, λες και έφταιγε η Κιάρα. Μιλάω και για τα μικρά παιδιά που άκουγαν όσα έλεγαν οι γονείς, και υπήρχε bullying προς την Κιάρα μέχρι και στο δημόσιο σχολείο που πήγε” δήλωσε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

“Η Κιάρα πήγε μια χρονιά σε ιδιωτικό σχολείο και μετά πήγε σε δημόσιο γιατί δεν υπήρχε πια η οικονομική δυνατότητα για να συνεχίσει. Γενικότερα, όμως, ήμασταν και είμαστε απλοί. Ότι μπορεί να έχω πέντε ρούχα καλά γιατί τα έχω από εκείνη την εποχή, τι να κάνουμε… Δεν μπορούσα να έχω τον πεθερό μου υπουργό και να βγαίνω με κουρέλια από τη λαϊκή” πρόσθεσε, επίσης, η Μαρία Μαρκέζη.

Τέλος, η φωτογράφος και νύφη του Άκη Τσοχατζόπουλου συμπλήρωσε για την επίσκεψη της κορούλας της στη φυλακή, σε νεαρή ηλικία, πως “εγώ είχα πάει να δω τον Άκη Τσοχατζόπουλο στα δικαστήρια. Η Κιάρα που είχε πάει στη φυλακή, επειδή ήταν μικρή, μας ζήτησε η διευθύντρια να μην ξαναπάει”.

Πηγή: zappit

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: