Η Μαργαρίτα Παπανδρέου θα υποβάλει μηνύσεις για την "Λίστα Λαγκαρντ"

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου θα υποβάλει μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση, σε βάρος όσων την ενέπλεξαν στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
Η Μαργαρίτα Παπανδρέου θα υποβάλει μηνύσεις για την "Λίστα Λαγκαρντ"
Η Μαργαρίτα Παπανδρέου επανέλαβε, με επιστολή της στην αγγλόφωνη έκδοση της Ελευθεροτυπίας, την πρόθεσή της να κινηθεί δικαστικά εναντίον των ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν τη φημολογία ότι βρίσκεται πίσω από λογαριασμό 550 εκατ. δολ. στην ελβετική HSBC.

Σημείωσε ότι η οικογένεια Παπανδρέου έχει στοχοποιηθεί και επιτέθηκε στα ΜΜΕ, γράφοντας ότι είχε σταματήσει να διαβάζει ελληνικές εφημερίδες ή να παρακολουθεί τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων, επειδή «συνεχίζουν να λένε , και να ξερνούν μίσος, φόβο και ανησυχία».

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου, βρήκε την ευκαιρία να αποδοκιμάσει την πολιτική λιτότητας. «Κάθε νέος φόρος παίρνει το φαγητό από το στόμα ενός μωρού. Τα περισσότερα προέρχονται από τα κατώτατα και τα μεσαία εισοδήματα», υπογράμμισε.

Τέλος, ανέφερε τι… θα έκανε αν είχε όντως 550 εκατ. δολάρια: «Θα τα επένδυα στην Ανάπτυξη, στο μέλλον της χώρας», έγραψε. «Θα πρότεινα ένα εθνικό αναπτυξιακό , το οποίο θα εκμεταλλευόταν τους φυσικούς και ανθρώπινους πόρους της χώρας. Θα είχε, π.χ. όραμα ότι η χώρα μας θα μπορούσε να γίνει παγκόσμιο κέντρο Υγείας».

Πρότεινε το πάγωμα της αποπληρωμής του χρέους μέχρι να αρχίσει πάλι να αναπτύσσεται η και τάχθηκε υπέρ μεταρρυθμίσεων, αλλά και εθνικού ελέγχου, ώστε να μάθουμε όντως ποιοι έχουν και που τα έχουν.

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: