Η Mandy Moore παντρεύτηκε με το πιο παραμυθένιο φόρεμα

Δικαίως θα πω εγώ, το νυφικό της προκάλεσε ενδιαφέρον και πολλά θετικά κυρίως σχόλια, αφού όντως διαφέρει από όσα έχουμε δει τελευταία. Η Mandy Moore επέλεξε ένα gown Rodarte σε ροζ απόχρωση από πουά τούλινο ύφασμα και ruffles στη φούστα.

Το νεραϊδένιο νυφικό της συνόδευε ένα φίνο πέπλο στην ίδια απόχρωση, ενώ τα διακριτικά ανθάκια στα μαλλιά της ήταν η πινελιά που ολοκλήρωσε την παραμυθένια της εμφάνιση. Τα παπούτσια ήταν στο ίδιο κλίμα αισθητικά και στο ίδιο χρώμα και δεν θα ήταν υπερβολή, αν σου θύμισαν τα γοβάκια της Σταχτοπούτας.

Μετά από αυτή την ονειρεμένη, κοριτσίστικη νυφική της εμφάνιση, η Mandy Moore έδωσε άλλο ύφος στο after-wedding party, επιλέγοντας ένα μαύρο φόρεμα αυτή τη φορά, με το οποίο τραγούδησε ντουέτο μαζί με τον, επίσημα πια, σύζυγό της.

Αυτό που μπορείς να κρατήσεις εσύ, πέρα από την μαγική εικόνα της νυφούλας Mandy Moore, είναι το γεγονός ότι το νυφικό σου μπορεί κάλλιστα να είναι ένα εντυπωσιακό ή ρομαντικό φόρεμα. Αρκεί να κάνεις το σωστό accessorizing και να το υποστηρίξεις σωστά.

Μερικές προτάσεις, προσιτές και πολύ εντυπωσιακές για τη νυφική σου εμφάνιση:

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/mandymooremm

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: