Η Μαμά Έτρεξε στον Παιδικό Σταθμό Όταν Κάποιος Επιτέθηκε στο Μωρό της. Τότε, είδε στην Κάμερα Κάποιον Πάνω από το Μωρό της να…


Οι παιδικοί σταθμοί, υποτίθεται ότι πρέπει να κρατάνε τα παιδιά προστατευμένα και να τα φροντίζουν, μέχρι οι γονείς να επιστρέψουν να τα πάρουν.

Στο Busy Hands, ένα κέντρο ημερήσιας φροντίδας στη Μοντάνα, η Tracy Blinoy άφησε την κόρη της Eliana για την ημέρα. Αργότερα, την κάλεσαν για να την ενημερώσουν ότι το παιδί της είχε δαγκωθεί από ένα άλλο παιδί.


Αυτό που η Blinoy και ο σύζυγός της δεν περίμεναν με τίποτα, ήταν να βρούνε την Eliana να καλύπτεται με περίπου 10 σημάδια από δαγκωνιές, σε όλο της το σώμα και το πρόσωπο.

Όταν είδαν τα ντοκουμέντα του βίντεο που είχε καταγράψει η κάμερα, σοκαρίστηκαν. Ένα παιδί δύο ετών δάγκωνε την Eliana για ένα ολόκληρο λεπτό και 29 δευτερόλεπτα, πριν εμφανιστεί κάποιος από το προσωπικό για να βοηθήσει.

Η αστυνομία και οι υπηρεσία προστασίας των παιδιών ερευνούν τη φροντίδα του παιδιού. Ένας ιδιοκτήτης του Busy Hands, μίλησε και είπε ότι η μάχη διαλύθηκε μόλις ακούστηκαν κραυγές.

Το παιδί που ήταν υπεύθυνο για τις δαγκωνιές, είχε πεταχτεί έξω από το προηγούμενο κέντρο φύλαξης που πήγαινε, πριν από μια εβδομάδα και για τον ίδιο λόγο.

Οι τραυματισμοί της Eliana απαιτούσαν να πάρει αντιβιοτικά. Οι γονείς της δεν έχουν αποφασίσει αν θα ασκήσουν κατηγορίες εναντίον του κέντρου φύλαξης.

Εν τω μεταξύ, το διαδίκτυο φαίνεται να έχει αποφασίσει ήδη γι” αυτούς. Υπάρχει ήδη μια αναφορά στο Change.org που ζητά το κλείσιμο του κέντρου, με πολλούς θυμωμένους σχολιαστές της ιστορίας να συμφωνούν.


Originally posted 2017-08-08 15:20:36.

Viral news

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: