Η «Lussy» βρήκε τα ναρκωτικά και η Δίωξη τα χρήματα

Ο δράστης συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας

Δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει την προέλευση ενός σημαντικού ποσού 3.355 ευρώ και 50 δολαρίων Αυστραλίας που βρέθηκαν στον επαγγελματικό του χώρο σε περιοχή της Θεσπρωτίας ένας Έλληνας και κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την διακίνηση ναρκωτικών.

Άλλωστε, η σκυλίτσα «Lussy» που νωρίτερα είχε ερευνήσει μαζί με αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας το σπίτι του και ένα αυτοσχέδιο θερμοκήπιο που είχε στήσει στην αυλή του, δεν δυσκολεύτηκε να εντοπίσει τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,40 ως 1,80 μέτρου, τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 12,6 γραμμαρίων, άλλη μια με κατεργασμένη κάνναβη βάρους 1,5 γραμμαρίων και φύλλα, κλώνους και κορυφές δενδρυλλίων βάρους 164,6 γραμμαρίων. Ο δράστης συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Σε δάσος στο Ρέθυμνο καλλιεργούσε χασισόδεντρα

Η επιχείρηση εξερεύνησης, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και του Τ.Α.Ε. σε μια δασική περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου το πρωί της Πέμπτης, αποκάλυψε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου καλλιεργούνταν πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους δύο μέτρων. Στον χώρο βρέθηκε και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 735 γραμμαρίων στο στάδιο της αποξήρανσης.

Από την έρευνα προέκυψε ότι την φυτεία καλλιεργούσε ένας Έλληνας, ο οποίος αναζητήθηκε, συνελήφθη και στην κατοχή του, καθώς και σε έναν αποθηκευτικό χώρο ιδιοκτησίας του, κατασχέθηκαν άλλα 83 γραμμάρια κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας. Έτσι, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: