Η Lily Collins έχει πιο παριζιάνικο λογαριασμό στο Instagram κι από αυτόν της Emily Cooper

Αγάπησες το στυλ της στο «Emily In Paris», ετοιμάσου να λατρέψεις και το Instagram της.

Η Emily Cooper ήρθε στο Netflix και έφερε έναν στυλάτο αέρα όχι μόνο στη διάσημη πλατφόρμα streaming αλλά και στα 58 εκατομμύρια σπίτια που προβλήθηκε μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία της πρώτης σεζόν. Η Emily είναι το κορίτσι που άφησε την Αμερικανική μόδα για να βρεθεί στους δρόμους του Παρισιού, στα πιο ραφιναρισμένα υφάσματα και στην κουλτούρα που χρόνια τώρα αποτελεί το απαύγασμα της κομψότητας.

Δεν είναι, όμως, μόνο η Cooper που αγαπάει τη μόδα, αλλά και η Lily Collins που την υποδύεται. Ίσως εκείνη λίγο περισσότερο. Η 32χρονη σταρ είναι ένα κορίτσι που ο φακός της μόδας αγαπάει ιδιαίτερα, με διάσημους οίκους να έχουν ήδη συνεργαστεί μαζί της και με το Instagram της να αποτελεί go-to μέρος για κάθε fashion lover.

Φωτογραφίσεις για οίκους μόδας

Με μία γρήγορη ματιά στο προφίλ της Collins, θα δεις διάφορες συνεργασίες της με εικονικά brands. Η ηθοποιός είναι μέλος της οικογένειας του Cartier έχοντας ποζάρει ξανά και ξανά για διάφορες καμπάνιες του και έχοντας προσφέρει στο κοινό υπέροχες εικόνες μόδας και κομψότητας.

Η Collins έχει εμφανιστεί με κοντά μαλλιά και tweed matching σετ για φωτογραφίσεις στη Vogue, έχει πει «ναι» στα κατάλευκα shirt dresses για το περιοδικό «S» και έχει απογειώσει το French business style σε συνεργασία για το Αμερικανικό Elle.

Προσωπικό στυλ

Όσον αφορά στο προσωπικό της στυλ, τα πράγματα δε διαφέρουν ιδιαίτερα. Η Collins θα εμφανιστεί στο ένα post με μαρινιέρα και το παντελόνι στο nude χρώμα των ονείρων σου, ορίζοντας τα #streetstylegoals που θες να ακολουθήσεις. Την επόμενη, θα φορέσει εκείνο το matching ριγέ κοστούμι και θα δέσει τα μαλλιά της με φιόγκο και δε θα διστάσει ούτε λεπτό να δείξει την αγάπη της στους φραμπαλάδες.

Η Lily Collins έχει πιο παριζιάνικο λογαριασμό στο Instagram κι από αυτόν της Emily Cooper
@lilyjcollins

Ακόμα και την ημέρα του γάμου της, παρότι δεν επέλεξε Γάλλο σχεδιαστή αλλά Αμερικανό, τον Ralph Lauren, απέπνεε τη σοφιστικέ διάθεση πάνω στην οποία βασίζεται το παριζιάνικο στυλ μέσα από ένα ρούχο με στοιχεία της Αμερικανικής Δύσης και της Βικτωριανής εποχής της Αγγλίας.

Στη δε πρόσφατη εμφάνισή της στην επομπή του Jimmy Kimmel επέλεξε ένα all-black outfit από Givenchy που, ok, είναι απλά statement.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικές από τις πιο εντυπωσιακές και στυλάτες φωτογραφίες στο Instagram της Collins.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οδηγός Αγοράς: Δέκα φαρδιά παντελόνια για να είσαι άνετη τα Χριστούγεννα

Δέκα faux-fur κομμάτια για να ολοκληρώσεις τα γιορτινά σου looks

Μoments of Glitter: Πώς να φορέσεις sequin κομμάτια και το πρωί (γιορτές είναι εξάλλου!)

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: