Η Lady Gaga κάνει αίσθηση στο φεστιβάλ της Βενετίας με εξαιρετικές εμφανίσεις

Αυτή η διαπίστωση προκύπτει από 2 εμφανίσεις της τραγουδίστριας στη για χάρη του κινηματογραφικού φεστιβάλ. Η Lady Gaga έβαλε πραγματικά τα δυνατά της και στις δύο επίσημες εμφανίσεις της που αφορούν στην ταινία «A Star Is Born» που πρωταγωνιστεί.

Look #1

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Στη επίσημη φωτογράφιση της ταινίας, η Lady Gaga εμφανίστηκε μαζί με τον σκηνοθέτη και συμπρωταγωνιστή της Bradley Cooper με ένα outfit, εμπνευσμένη από τα ‘50s και με αναφορές στο στιλ της Marilyn Monroe.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Το λευκό φόρεμα του Azzedine Alaïa με την εξαιρετικά κομψή γραμμή, συνδύασε με μαύρες γόβες και μαύρο boxy τσαντάκι, δημιουργώντας ένα απόλυτα chic & elegant, ασπρόμαυρο look.

Look #2

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Από την άλλη, όταν χρειάστηκε να περπατήσει το κόκκινο χαλί στην επίσημε πρεμιέρα της ταινίας, η Lady Gaga έκανε για ακόμα μία φορά τη σωστή επιλογή. Και πάλι πλάι στον Bradley Cooper, περπάτησε το κόκκινο χαλί με μία couture δημιουργία του Valentino που θύμισε πριγκίπισσα παραμυθιού.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Πρόκειται για ένα ροζ φόρεμα με ουρά γεμάτο πούπουλα που ανέδειξε μία ρομαντική πλευρά της, τη οποία μπορεί κάλλιστα να υποστηρίξει. Τα Chopard κοσμήματα έδωσαν την απαραίτητη πινελιά λάμψης και πολυτέλειας που ολοκλήρωνε το εντυπωσιακό σινιόν της.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: