Η Λαμποργκίνι, η Βικτώρια, ο Γιάννης Μακρής, η "παρέα" της Μυκόνου και το παρελθόν στην Αυστραλία

Στα κρυμμένα μυστικά του υποκόσμου στην Αυστραλία, αλλά και στη χώρα μας, προσπαθούν να μπουν οι αρμόδιοι της ΕΛ.ΑΣ, για να εξιχνιάσουν την στυγερή δολοφονία του συζύγου του γνωστου φωτομοντέλου Βικτώριας Καρύδα, Γιάννη Μακρή.

Τα στοιχεία που υπάρχουν είναι ένα τυλιγμένο κουβάρι, από το οποίο οι αρχές ασφαλείας έχουν τραβήξει τρεις άκρες κλωστής, για να δουν που θα τους βγάλει η κάθε υπόγεια διαδρομή.

Η πρώτη άκρη της κλωστής αφορά στις προσωπικές και επαγγελματικές συναναστροφές του Γ. Μακρη στη Μύκονο. Αξιόπιστες πηγές της ΕΛ.ΑΣ έλεγαν στο europost.gr ότι ο δολοφονημένος είχε μπει στην «αγορά προστασίας και φύλαξης» διαφόρων κέντρων της Μυκόνου, έχοντας αναπτύξει σχέσεις φιλίας, αλλά και ανταγωνισμού, με τον επίσης δολοφονημένο την περασμένη Πρωτομαγιά στην Παιανία πρώην αξιωματικό των ΕΚΑΜ Παπαχρήστο.

«Η εισοδος του Μακρή στα σκοτεινά παιχνίδια της Μυκόνου του άνοιξε πολλά μέτωπα», τονίζει στο europost.gr η ίδια πηγή της ΕΛ.ΑΣ.

Η δεύτερη άκρη της κλωστής που έχει τραβήξει η ΕΛ.ΑΣ αφορά τις δραστηριότητες του Γιάννη Μακρή στο λεκανοπέδιο Αττικής, γύρω από την εταιρεία «My Services». Οι δραστηριότητες αυτές είχαν να κάνουν και με πολλές δουλειές του Δημοσίου, ιδιαίτερα από το χώρο των μεταφορών, όπου ο Μακρής είχε μπει επαγγελματικά χρησιμοποιώντας και διασυνδέσεις, που είχε με παράγοντες του δημοσιου βίου.

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρο ειχε περιορίσει τις super κοσμικές και σε αρκετές περιπτώσεις προκλητικές εμφανίσεις που έκανε στο παρελθόν με μία πανάκριβη Λαμποργκίνι, δείχνοντας ότι ήθελε να απολαύσει τα πάντα και γρήγορα, μαζί με τη γυναίκα του Βικτώρια και τα δύο παιδιά τους. Για ένα διαστημα η Λαμποργκίνι είχε γίνει το σήμα κατατεθέν του Γιάννη αλλα αμέσως μετα έμεινε για αρκετο διάστημα στο γκαραζ της μεγάλης βίλας στο Πανόραμα της Βούλας, που είχε θέα τον Σαρωνικό.

Η Τρίτη κλωστή που έχουν τραβήξει οι αρμόδιοι της ΕΛ.ΑΣ ψάχνοντας-ανάποδα- την διαδρομή και τα κίνητρα των δολοφόνων είναι ο φάκελος της δραστηριότητας του Γιάννη Μακρή στην Αυστραλία.

Η δραστηριότητα αυτή έχει πολλές γκρίζες γωνίες και πολλά σκοτεινά σημεία.

Μέχρι την δολοφονία του οι αρχές της Αυστραλίας είχαν εντείνει τις έρευνες για να ανακαλύψουν τις πηγές πλουτισμού του Γιάννη Μακρή και να βρουν αν το χρήμα αυτό προερχόταν από εμπορία ναρκωτικών. Άλλωστε είχε μείνει στην Αυστραλία 2.5 περίπου χρόνια στη φυλακη για εμπορια ναρκωτικών ουσιών, ενώ πριν από λίγα χρόνια ο πατέρας του Στέλιος είχε πιαστεί στην Αυστραλία με ναρκωτικές ουσιες αξίας 3 εκατ δολαρίων Αυστραλίας!

Το σκοτεινό παρελθόν του Γιάννη στην Αυστραλία έχει στιγματιστεί από ένα όνομα. Εκείνο του παλαιού του συνεταίρου και μετέπειτα μισητού του εχθρου, γνωστού playboy του Σίδνεϋ, Τζον Ιμπραήμ, με έναν ιδιαίτερα πλούσιο φάκελο κατηγοριών για εμπορίες ναρκωτικών στην αστυνομίας της Αυστραλίας.

Οι δυο άνδρες είχαν εμπλακεί σε μια θανάσιμη βεντέτα. Και η ΕΛ.ΑΣ ψάχνει μήπως η βεντέτα αυτή, που ερχόταν από τόσο μακριά, ενεργοποίησε τη σκανδάλη του όπλου που έστειλε στο θάνατο τον Γιάννη ένα απ’ τα περασμένα βράδια στο Πανόραμα της Βούλας.

Πηγή: 24wro.com.gr, europost.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: