Η Ξενάκης Αυτοκίνητα και η Toyota Hellas έκαναν ένα πολύτιμο δώρο στους εθελοντές δασοπυροσβέστες της Ρόδου

Η  Εθελοντική ομάδα Δασοπυρόσβεσης Πολιτικής Προστασίας ΕΟΠΚ CB Δωδεκανήσου, ενισχύθηκε με ένα ολοκαίνουργιο Toyota Hillux που είναι κατάλληλα εξοπλισμένο για να «πέσει» στη μάχη της κατάσβεσης των πυρκαγιών.

Μετά τη μεγάλη πυρκαγιά που έπληξε το νησί της Ρόδου το καλοκαίρι του 2021, η Ξενάκης Αυτοκίνητα θεώρησε επιβεβλημένο να εντάξει στην Εταιρική Κοινωνική της Ευθύνη, δράσεις και πρωτοβουλίες που σχετίζονται με την προστασία του περιβάλλοντος. Η εταιρία σε συνεργασία με την Toyota Hellas, είχαν δεσμευτεί για τη δωρεά πυροσβεστικού οχήματος στους δασοπυροσβέστες της Ρόδου.

Το συγκεκριμένο όχημα παραδόθηκε χθες (Παρασκευή 15/7) στους Εθελοντές έτοιμο προς χρήση, αφού ήδη η ΤΕΜΑΞ ΑΕ έχει εξοπλίσει το ΤΟΥΟΤΑ HILUX με ένα σύγχρονο αυτόνομο συγκρότημα πυρόσβεσης. Το συγκρότημα πυρόσβεσης διαθέτει ειδικό πλαίσιο, εγκατεστημένη δεξαμενή χωρητικότητας 600 LT με χαμηλό κέντρο βάρους, αντλία νερού με κινητήρα και πιστόλι διασποράς νερού.

Το HILUX  είναι κορυφαίο στην κατηγορία του. Αξιόπιστο για κίνηση σε δυσπρόσιτες περιοχές. Είναι ένα πολύτιμο δώρο στους εθελοντές δασοπυροσβέστες της Ρόδου που όταν χρειασθεί δίνουν μάχη για να σώσουν ανθρώπινες ζωές αλλά και τον πνεύμονα ζωής. Τα δάση μας.

Η Ξενάκης Αυτοκίνητα και η Toyota Hellas επιβεβαίωσαν εμπράκτως την ουσιαστική στήριξη προς την  τοπική κοινωνία, καθώς και την ενίσχυση του δύσκολου έργου της ομάδας των δασοπυροσβεστών στη Ρόδο.

Η Ξενάκης Αυτοκίνητα και η Toyota Hellas έκαναν ένα πολύτιμο δώρο στους εθελοντές δασοπυροσβέστες της Ρόδου gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: