Η Κρητικιά που παλεύει για τον τίτλο του βρετανικού MasterChef – Στον τελικό για τη νίκη

Μπορεί το ελληνικό MasterChef να βρίσκεται στα μισά, ακόμη, και η ανάδειξη του μεγάλου νικητή να αργεί, ωστόσο, στο Ηνωμένο Βασίλειο ήρθε η ώρα του μεγάλου τελικού.

Ο τελικός του MasterChef UK έχει ελληνικό χρώμα, καθώς η Ειρήνη Τζώρτζογλου διεκδικεί τον τίτλο του επόμενου MasterChef.

Η 61χρονη, όπως αναφέρει ο επίσημος λογαριασμός του ριάλιτι μαγειρικής του BBC, από την αρχή έλαμψε με το τολμηρό μαγείρεμά της και της ελληνικές γεύσεις. Οι κριτές δοκιμάζοντας τα πιάτα της τα περιέγραψαν ως «απίστευτα» και «θεϊκά». Ο δρόμος, ωστόσο, για τον τελικό ήταν ιδιαίτερα σκληρός και απαιτητικός, καθώς η Κρητικιά μαγείρισσα αντιμετώπισε άλλους 57 σεφ.

Οπως αναφέρει το cretalive, η Ειρήνη Τζώρτζογλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο και μετακόμισε στη Μεγάλη Βρετανία μετά τα 20 της χρόνια. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Κένγκστον και εργάστηκε ως τραπεζική υπάλληλος. Η μαγειρική, όμως, ήταν το πάθος και έτσι αποφάσισε να πάρει μέρος στο MasterChef. Το μαγειρικό της άστρο έλαμψε και πλέον βρίσκεται μία ανάσα από το αναδειχθεί η πρώτη Ελληνίδα MasterChef της βρετανικής έκδοσης.

Και μια γεύση από τα πιάτα της

Πηγή: iefimerida.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: