Η Κοζάνη εγκαινίασε τα πρώτα Peugeot e-208

Η Κοζάνη εγκαινίασε πρώτη να νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Peugeot. Τα e-208 έκαναν τα πρώτα τους χιλιόμετρα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Η έναρξη της νέας εποχής στην ηλεκτροκίνηση έγινε από την  PEUGEOT Τζημόπουλος που  κατέχει κορυφαία θέση στο χώρο της αυτοκίνησης στη Βόρεια Ελλάδα με πάνω από 60 χρόνια παρουσίας στον κλάδο του αυτοκινήτου. Ιδρύθηκε το 1956 από τον Μανώλη Τζημόπουλο και καταγράφει έως σήμερα μία πορεία που υπογράφεται από αξιοπιστία, συνέπεια προς τον καταναλωτή και σύγχρονη αντίληψη. Από το 2008 ο επίσημος διανομέας της γαλλικής μάρκας στεγάζεται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 8.500 τ.μ στο 4ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών-Κοζάνης.

Η παράδοση των πρώτων ηλεκτρικών 208 στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας από την PEUGEOT Τζημόπουλος επισφραγίζει την επιτυχή πορεία του επίσημου διανομέα και επισκευαστή της γαλλικής μάρκας, καθιστώντας την PEUGEOT πρωταγωνιστή και στον τομέα της ηλεκτροκίνησης. Η ηλεκτροκίνηση στη Δυτική Μακεδονία εγκαινιάζεται με το ολοκαίνουριο PEUGEOT e-208, το οποίο έχει κερδίσει πληθώρα βραβείων διεθνώς, μεταξύ των οποίων και τον πολυπόθητο τίτλο του ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου της Χρονιάς! Το νέο μοντέλο δεν σταματά να εντυπωσιάζει με το απαράμιλλο design του, την καινοτόμα τεχνολογία και την πρωτοποριακή εσωτερική του διαμόρφωση!

 

 

Η Κοζάνη εγκαινίασε τα πρώτα Peugeot e-208 gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: