Η κόρη του Πύρρου Δήμα μεγάλωσε και ποζάρει με το σύντροφό της (φωτό)

«Επιθυμώ να δω τα παιδιά μου σωστούς ανθρώπους» είχε δηλώσει σε συνέντευξή στο ΒΗΜΑgazino ο Πύρρος Δήμας. Τα τέσσερα παιδιά του χρυσού Ολυμπιονίκη, η Ελένη, ο Βίκτωρας, η Μαρία και ο Νικόλας μεγαλώνουν ακολουθώντας το καθένα το δικό του όνειρο.

 

«Τα έχω ενθαρρύνει να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Προέχουν βέβαια οι σπουδές τους» είχε δηλώσει στην ίδια συνέντευξη. Η Ελένη Δήμα, η «κοράκλα» του Ολυμπιονίκη, όπως συνηθίζει ο ίδιος να την αποκαλεί δημόσια κάνει σπουδές στο εξωτερικό και διαπρέπει. Πλέον ζει στην Αμερική και ολοκληρώνει τις σπουδές της στη Συγκριτική Λογοτεχνία, στο Northwestern University του Ιλινόις.

«Η οικογένειά μου πάνω απ’ όλα. Η γυναίκα μου, τα παιδιά μου, η Ελένη 21 ετών κάνει μεταπτυχιακό στο Σικάγο, ο Βίκτωρ 18 χρόνων πέρασε στο Γέιλ για πολιτικές επιστήμες, η Μαρία 16 και ο Νικόλας 7. Η Μαρία κάνει κωπηλασία και την πηγαίνω στον Αγιο Κοσμά κάθε μέρα. Θέλω τα παιδιά μου να κάνουν ό,τι δεν είχα τη δυνατότητα να κάνω εγώ. Κλαίω όταν τα βλέπω να προκόβουν. Αυτά είναι τα καλύτερα μετάλλιά μου. Μετά έρχεται η καριέρα» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή» ο Πύρρος Δήμας.

Η κόρη του θέλησε να εκπληρώσει το όραμά της και να ακολουθήσει το αντικείμενο που πάντα ήθελε. Σε φωτογραφία της που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Espresso, ποζάρει με τον σύντροφό της, τον Αμερικανό συμφοιτητή της Jacob Jandacek.

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: