Η κομψή εμφάνιση της Jessica Biel στην εκπομπή του Jimmy Fallon και 5 ακόμη που αποδεικνύουν την τελειότητά της

Διάβασε ακόμη:

Η γνωστή ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή του Jimmy Fallon, »The Tonight Show», και, όπως ήταν αναμενόμενο, έκανε ένα ακόμη εντυπωσιακό look το οποίο δεν μπορούσαμε να αφήσουμε με τίποτα ασχολίαστο. Δημιουργία του οίκου Prada, η Biel σε συνεργασία με τον celebrity stylist, Rob Zangardi, επέλεξε ένα μαύρο, δαντελένιο, ημιδιάφανο, μίντι φόρεμα. Το από μόνο του, κομψό φόρεμα, η Jessica συνδύασε με ένα crisp γαλάζιο πουκάμισο (με τον ίδιο τρόπο είχε παρουσιάσει ο ιταλικός οίκος το look στην πασαρέλα) προσφέροντας έτσι ένα άκρως σοφιστικέ, preppy chic σύνολο.

 

Την εμφάνιση ολοκλήρωσε με μαύρες Christian Louboutin γόβες, αλλά και με τα τέλεια κοσμήματα: ένα διακριτικό ασημένιο γεωμετρικού ύφους σκουλαρίκι στο αυτί και statement δαχτυλίδια τα οποία έδωσαν μια έξτρα δόση κομψότητας στην εμφάνισή της.

 

Το εξαιρετικό σύνολο της Jessica Biel μας έκανε να αναζητήσουμε όλες τις εμφανίσεις της από τους τελευταίους δύο μήνες. Η «ερεύνα» αυτή δεν μας απογοήτευσε καθόλου, μιας και η ηθοποιός το τελευταίο διάστημα έχει κάνει μερικές από τις πιο stylish εμφανίσεις που έχουμε δει από την ίδια. Δες παρακάτω τις αγαπημένες μας.

Με Louis Vuitton σύνολο στο Παρίσι

 

Η Biel εμφανίστηκε με τον σύζυγό της Justin Timberlake στο Spring 2020 show του οίκου Louis Vuitton, όπου φόρεσε, όπως ήταν φυσικό, δημιουργία του ομώνυμου οίκου. Μια κρουαζέ ριγέ φούστα, ένα πουκάμισο εμπνευσμένο από τον 18ο αιώνα και ένα εκπληκτικό cropped, καπιτονέ γιλέκο συνέθεσαν το πιο fashion forward σύνολο.

Στο φεστιβάλ του Τορόντο με κοστούμι Louis Vuitton

 Evan Agostini/Invision/AP

Άλλη μια φορά με δημιουργία Louis Vuitton, η Biel παρέδωσε το πιο κομψό και αναβαθμισμένο office look. Ένα ριγέ κοστούμι με ψηλόμεσο, ’40s εμπνευσμένο παντελόνι και πουά πουκάμισο ήταν τα βασικά στοιχεία της επιτυχίας του συνόλου της.

(Πάλι) με Louis Vuitton εμφάνιση στην πρεμιέρα του «Limetown»

 

Μια edgy εμφάνιση επέλεξε η Jessica Biel για την πρεμιέρα της νέας σειράς, »Limetown» στην οποία πρωταγωνιστεί. Επέλεξε ένα φλοράλ, ανδρόγυνου ύφους, statement τοπ το οποίο συνδύασε με μια κρουαζέ δερμάτινη φούστα. Το σύνολο ολοκλήρωσε με ψηλές δερμάτινες μπότες. Άψογη.

Με Sally LaPointe ροζ παστέλ σύνολο

 

H Biel μόλις μας έδειξε το πιο στιλάτο και εντυπωσιακό φθινοπωρινό σύνολο. Σε nude και ροζ παστέλ αποχρώσεις, φόρεσε μια ψηλόμεση σατέν παντελόνα και ζιβάγκο σε oversized γραμμή. Το casual chic look ολοκλήρωσε με πορτοκαλί γόβες. Τελειότητα.

Με Max Mara συνθέτοντας το απόλυτο φθινοπωρινό look

Τι να πει κανείς γι” αυτή την εμφάνιση. Είναι το απόλυτο φθινοπωρινό σύνολο ή απλά το απόλυτο σύνολο, τελεία. Από πού να ξεκινήσουμε; Από το σουέτ, biker ημίπαλτο σε καφέ/ταμπά απόχρωση; Το ζιβάγκο και φούστα στην ίδια απόχρωση; Τις over the knee γκρι Casadei μπότες;  Αχ, ρε Jessica, είσαι το αγαπημένο μας style icon (αυτή την περίοδο τουλάχιστον).

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: