Η Κίνηση Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξ/πολης λέει ΟΧΙ στον χρυσό!

Η Κίνηση Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξ/πολης λέει ΟΧΙ στον χρυσό!
Καθώς θεωρούμε πως «η σιωπή ΔΕΝ είναι χρυσός» και καθώς η Κίνηση Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξ/πολης δημιουργήθηκε από ευαισθητοποιημένους πολίτες της Αλεξ/πολης, οι οποίοι δεν ανέχτηκαν να παρακολουθούν άπραγοι την ανέχεια των συμπολιτών-συμπατριωτών τους αλλά και την παρακμιακή πορεία -ξεπούλημα της Πατρίδας τους, τασσόμαστε και εγγράφως αντίθετοι στην «επένδυση» του χρυσού.

Η πατριωτική, οικολογική και κοινωνική μας ευαισθησία μας καλεί να σταθούμε απέναντι σε όποιον υποθηκεύει το μέλλον της Ελλάδας. Τα αποτελέσματα της πρακτικής «αποφασίζομεν και διατάσσομεν», προς το συμφέρον άλλων και όχι της ελληνικής κοινωνίας, τα βιώσαμε και τα βιώνουμε καθημερινά. Ως Κίνηση Πολιτών η οποία προέκυψε από τον απάνθρωπο μισελληνισμό μερικών ταγών της «πολιτικής ελίτ» του τόπου και γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις τραγωδίες και τα δράματα που καθημερινώς εξελίσσονται μπροστά στα μας λέμε «Φτάνει πιά!». Δεν μπορεί καμμιά εταιρεία να αποφασίζει για εμάς χωρίς εμάς. Κανένα ξένης εταιρείας δεν είναι ανώτερο από την συνέχιση της παρουσίας μας σε αυτά τα προγονικά χώματα. Δεν ανταλλάσουμε τον εθνικό μας πλούτο «με καθρεφτάκια» ούτε την εξασφάλιση της αειφορίας με ευχολόγια.
Λυπούμαστε και εξοργιζόμαστε για τους Θρακιώτες «αντιπροσώπους» μας οι οποίοι αντί να προασπίσουν τα συμφέροντα του τόπου ακολουθούν πιστά την κομματική πειθαρχία (παλιά μου τέχνη κόσκινο…).
Επίσης είμαστε αντίθετοι και με την κομματική εκμετάλλευση του θέματος απ” όπου κι αν προέρχεται. Απαιτούμε πραγματική ανάπτυξη από εμάς για εμάς. Ανάπτυξη που θα ωφελήσει εμάς και την Πατρίδα μας κατ’επέκτασιν. Ο κόσμος πεινάει, η κοινωνία διαλύεται, ο Ελληνισμός βάλλεται από παντού, η ταυτότητά μας ξεθωριάζει, η ανθρωπιά μας δοκιμάζεται και το μέλλον μας διαγράφεται απελπιστικό.  Ας εναντιωθούμε σε σχέδια που δοκιμάζουν τα αντανακλαστικά μας ως κοινωνία.
Καλούμε όλα τα μέλη, όλους τους φίλους και όλους όσους μάς στηρίζουν να κατέβουμε σύσσωμοι στο συλλαλητήριο της Δευτέρας 4/3 στις 13:00 μπροστά στο Δημαρχείο και να διαμαρτυρηθούμε σε ακόμη μια αδικία, η οποία θα επιτελεστεί εις βάρος μας και θα κληθούμε πάλι εμείς, χωρίς να φταίμε, να υποστούμε τις τραγικές συνέπειες.
Κίνηση Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξ/πολης  2/3/13

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: