Η Kim Kardashian στη Vogue Arabia με κορσέ Thierry Mugler και εννοείται πως η μέση της είναι μικρότερη από την περίμετρο της Γης

Δες ακόμη:

Είναι μανούλα στο να δημιουργεί σχέδια και κυρίως, σιλουέτες που θα αναδείξουν ακόμα και το πιο άχαρο κορμί, εκθειάζοντάς το και προσφέροντας ένα αποτέλεσμα που δεν μπορεί πάρα να είναι απολαυστικό από κάθε άποψη. Από την άποψη ότι προσφέρει μια high-end fashion ματιά στα πράγματα, από την άποψη ότι κάνει μια γυναίκα να δείχνει σαγηνευτική και από αμέτρητες ακόμη απόψεις.

Διάβασε ακόμα:

Επίδειξη μόδας του Thierry Mugler το 1991

Ίσως γι” αυτό να υπάρχει και αυτό το «πάντρεμα». Στα χρόνια που ζω (32 and counting), δεν περίμενα ποτέ να δω μια τέτοια συνεργασία. Τον Mugler να συνεργάζεται με την και να δημιουργεί όχι μόνο ρούχα για την ίδια, αλλά να «ξεθάβει» μέχρι και παλιά σχέδια με σκοπό να τα φορέσει η Kim K. σε κάποιο event ή απλά στο Instagram.

 H Kim Kardashian με δημιουργία του Manfred Thierry Mugler στο Met Gala 2019

«Ποτέ, μη λες ποτέ», λέει ο λαός και νομίζω ότι στην περίπτωση της Kim Kardashian, όλα είναι πιθανά. Όπως το να φορέσεις -για δεύτερη φορά- ένα στενό κορσέ (η πρώτη φορά ήταν όπου φόρεσε δημιουργία του εν λόγω σχεδιαστή), να (ξανα)φορέσεις δημιουργίες του τρομερού αυτού σχεδιαστή, να φωτογραφηθείς από τον Txema Yeste και να σου πάρει συνέντευξη ο σύζυγός σου, Kanye West aka mastermind της ραπ μουσικής.

 Από τους πιο χαρακτηριστικούς κορσέδες του σχεδιαστή που έγινε ευρέως γνωστός μετά το «Too Funky» βιντεοκλίπ του George Michael.

Όλα αυτά συνέβησαν για το εξώφυλλο της Vogue Arabia και το τεύχος Σεπτεμβρίου, μια φωτογράφιση, τρία εξώφυλλα  και μια συνέντευξη, σίγουρα ενδιαφέροντα.

Τα τρία εξώφυλλα

 

Δημιουργώντας μοναδικές σιλουέτες, ο Mugler δεν πρόσφερε μόνο τα ρούχα για το μοντέλο, αλλά παρείχε και την καλλιτεχνική διεύθυνση της φωτογράφισης. Τα τρία διαφορετικά εξώφυλλα είχαν όλα το κλασικό shape για το οποίο είναι γνωστός ο Mugler (έπαιζε πάντα με τους όγκους), ενώ η χρήση ενός κορσέ τον βοήθησε για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Tα looks των εξωφύλλων, όπως το ροζ body και structured μαύρο piece το οποίο λειτουργεί σαν «φόρεμα», εμφανίζονται ξανά στη φωτογράφηση.

 

Οι «καθαρές» σιλουέτες και τα σουρεαλιστικά statement pieces

Σαν σχεδιαστής που λατρεύει τον σουρεαλισμό, δεν θα μπορούσε να μη προσφέρει looks τα οποία ο κόσμος «διψάει» να δει από τον ίδιο. Του αρέσουν οι ξεκάθαρες, αλλά καθόλου βαρετές, γραμμές και αυτά τα σύνολα φοράει και η Kardashian στη φωτογράφιση.

 

Με πρωταγωνιστή τα εντυπωσιακά καπέλα (αγαπάει τα καπέλα ο Mugler), από τις εμφανίσεις της Kim δε λείπει το αξεσουάρ αυτό και η αλήθεια είναι ότι τα looks της δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς αυτά.

 

 

Οι σιλουέτες των ρούχων είναι σαφώς το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς στη φωτογράφιση και, όπως είπαμε, ο Mugler σε αυτό είναι «μανούλα». Σύνολα και τοπίο έχουν την τέλεια ισορροπία, χωρίς να υποσκιάζει το ένα τ” άλλο, προσφέροντας ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Το σημαντικό της υπόθεσης; Η Kim Kardashian κατάφερε να υποστηρίξει το «βάρος» των ρούχων ενός τέτοιου σχεδιαστή. Ίσως να βοήθησε και το ύφος της φωτογράφισης, ίσως σαν φαν του σχεδιαστή που είναι η αισθητική του να την αντιπροσωπεύει και όπως και να “χει το αποτέλεσμα μας κέρδισε. Αυτό μας είναι αρκετό, για την ώρα.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/voguearabia/

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: