Η Kim Kardashian με wet look και nude ρούχα φωτογραφίζεται για την Vogue

Αναστάτωση έχει προκαλέσει -απ” ότι καταλαβαίνεις-, το εξώφυλλο Μαΐου του γνωστού περιοδικού στο οποίο πρωταγωνιστεί η Kim Kardashian και οι καμπύλες της. Ο ταλαντούχος Mikael Jansson τα κατάφερε πάλι και παρουσίασε ένα εξώφυλλο που ήξερε ότι θα συζητηθεί. Με ένα πλεκτό τοπ Chanel και κολιέ της Irene Neuwirth η σταρ βρεγμένη, ποζάρει στον φακό του Jansson πηγαίνοντας το ύφος του «wet look» σε άλλο επίπεδο.

 

Αλλά το hotness, δεν σταματάει εδώ. Για το editorial της φωτογράφησης, η Tonne Goodman επιμένει ν” αναδεικνύει το πολυτιμότερο όπλο της σταρ: τις καμπύλες της. Γι” αυτό και την ντύνει με ρούχα που αγκαλιάζουν το σώμα της, δημιουργίες από brands όπως αυτά του Brandon Maxwell, 3.7 Philip Lip και Valentino.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@voguemagazine) στις

 

 

Αλλά δεν είναι μόνο, οι εμφανίσεις της Kim που προκαλούν ενδιαφέρον. Είναι και αυτά που λέει στην συνέντευξη. Η σταρ σχολιάζει το γεγονός ότι πολύς κόσμος την κρίνει χωρίς να την γνωρίσει, γιατί είναι μια «Kardashian».

«Δεν δίνω προσοχή σε αυτά πια. Μου αρέσει να μπαίνω στην διαδικασία όπου μπορώ να έχω μια κουβέντα με κάποιον που μπορεί να μην έχει την καλύτερη εντύπωση για εμένα, γιατί σου εγγυώμαι ότι θα αλλάξει γνώμη και θα καταλάβει τι είναι σημαντικό για εμένα, αφού με γνωρίσει».

Έχει ήδη αρχίσει να μιλάει με επιχειρήματα η σταρ. Είναι έτοιμη από τώρα για την νέα της καριέρα ως δικηγόρος απ” ότι φαίνεται.

Κεντρική φωτογραφία: www.instagram.com/VogueMagazine/

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: