Η Kim Kardashian έκανε το πιο περίεργο και ακριβό δώρο στην αδερφή της

Η Kim Kardashian έκανε το πιο περίεργο και ακριβό δώρο στην αδερφή της

Τα δώρα είναι προσωπική υπόθεση, αλλά κάποιες φορές αναγκαστικά απορείς.

Είναι κάποιες φορές όπως αυτή, που ο κόσμος φαντάζει σαν να έχει σταματήσει. Ή να έχει πατήσει ένα pause κάποια χρόνια πριν. Ή, τέλος πάντων, σαν να κάνουμε ένα συνεχές ταξίδι στο παρελθόν. Από ποια άποψη το λέμε; Από αυτήν που θέλει τις Kardashians και τις ζωές τους να βρίσκονται συνεχώς στο προσκήνιο και -κυρίως- να κάνουν δώρα σαν κι αυτό που εμπνεύστηκε να κάνει η Kim στην Khloé. Σίγουρα υπάρχει το πιο καθαρά προσωπικό στοιχείο από την πλευρά και των δύο, ωστόσο, αυτό που είδαμε ήταν κάπως περίεργο και αδιανόητα ακριβό.

Η Khloé, λοιπόν, αποκάλυψε στον λογαριασμό της στο Instagram το νέο απόκτημά της και αυτό είναι μία τσάντα σε σχήμα μπάλας του μπάσκετ της σχεδιάστριας Judith Leiber.

 
Η εν λόγω τσάντα έχει κόστος που σχεδόν αγγίζει τα 4.000 δολάρια -3.995 για να είμαστε ακριβείς- και έκανε τη μικρή των τριών αδερφών Kardashian να ενθουσιαστεί και να ευχαριστήσει δημόσια την αδερφή της για τη σκέψη. Δεν ξέρουμε αν η συγκεκριμένη επιλογή σχετίζεται με τον φημολογούμενο αρραβώνα της με τον πρώην της, Tristan Thompson, που είναι μπασκετμπολίστας, αλλά, όσο και να προσπαθούμε, δεν μπορούμε να φανταστούμε κάποια περίσταση που η συγκεκριμένη τσάντα να ταιριάζει ή να μη φαίνεται too much όταν την κρατάς στο χέρι.

Οπότε, ας πούμε «καλοφόρετη». Μάλλον…

 Έξι στυλάτες τσάντες που πάντα θα αποτελούν μία «καλή επένδυση»

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: