Η Kendall Jenner έκανε διακοπές στη Μύκονο και μας έδειξε πώς με ένα και μόνο item θα απογειώσουμε το look μας

Δες ακόμη:

Ζει την καλύτερή της ζωή, λοιπόν, η σταρ και όταν είσαι πλούσιος και έχεις όρεξη για πάρτι, τότε η Μύκονος είναι το ιδανικό μέρος για εσένα. Για την Kendall το νησί των ανέμων είναι ό,τι χρειάζεται να απολαύσει το καλοκαίρι και να κάνει τις πιο διασκεδαστικές διακοπές. Λίγο πριν φύγει από το ελληνικό νησί, η Kendall, σαν ιέρεια της μόδας που είναι, έκανε μια από τις πιο glam καλοκαιρινές εμφανίσεις. Ενώ ήταν σε ένα σκάφος μαζί με τις υπόλοιπες φίλες της και μοντέλα (βλ. Joan Smalls), η Jenner επέλεξε να φορέσει ένα σύνολο που ξεπερνάει την κλασική έννοια του «beachwear look».

NDP Photo Agency

Το beachwear look σε άλλο level

NDP Photo Agency

Με ένα καφέ μπικίνι και μια φανταστική μάξι φούστα, η Jenner πρόσφερε ένα πιο σύγχρονο αλλά και εντυπωσιακό ύφος σε μια «απλή» καλοκαιρινή εμφάνιση. To look ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι παραλληλόγραμμα γυαλιά ηλίου σε καφέ απόχρωση και χρυσούς κρίκους στ” αυτιά. Επιλέγοντας γήινες αποχρώσεις, το μοντέλο ξέφυγε από τις συνηθισμένες αποχρώσεις που φοράμε το καλοκαίρι στην παραλία, όπως το λευκό, μπλε, πράσινο ή κίτρινο, προσφέροντας μια εξίσου κομψή και στιλάτη επιλογή στις εμφανίσεις αυτές.

Διάβασε ακόμη:
 

Το μάθημα στιλ από το σύνολο του μοντέλου

NDP Photo Agency

Αυτό που καταλαβαίνουμε από το κομψό σύνολο της Kendall είναι ότι οι εμφανίσεις μας, είτε πρόκειται για ένα look παραλίας, είτε όχι, χρειάζονται ένα «statement piece» για να κάνουν τη διαφορά. Σε αυτή την περίπτωση, η φούστα της Jenner ήταν το ρούχο αυτό που έκανε τη διαφορά, λόγω του μοναδικού design του.

Do it like Kendall

Συμπεριέλαβε, λοιπόν, στις εμφανίσεις σου ένα ρούχο του οποίου το χρώμα, το σχέδιο ή η σιλουέτα διαφέρουν και συνδύασέ το με ένα πιο basic ρούχο. Το statement ρούχο είναι αρκετό για να «σηκώσει το βάρος» ενός stylish συνόλου.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: