Η Katie Holmes έχει λατρέψει τη νέα «it» bag της Chanel

Όταν η Katie Holmes εμφανίστηκε τον Αύγουστο του 2019 στους δρόμους της Νέας Υόρκης φορώντας ένα γκρι cardigan, μέσα από το οποίο άφηνε απροκάλυπτα να φανεί το σουτιέν της, όλες αμέσως την ανακηρύξαμε fashion influencer. Από τότε και μέχρι σήμερα η διάσημη ηθοποιός πραγματοποιεί διαρκώς εντυπωσιακές εμφανίσεις φορώντας διαχρονικά και chic outfits.

Κάθε φορά που η Katie Holmes κυκλοφορεί στους δρόμους του «Μεγάλου Μήλου» τραβά επάνω της όλα τα βλέμματα, και όχι άδικα. Το ίδιο συνέβη και σε πρόσφατη εμφάνισή της, όταν η διάσημη ηθοποιός εθεάθη στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης να κρατά τη νέα it bag «19» Οίκου Μόδας Chanel. Πρόκειται για μια από τις τελευταίες τσάντες που έκαναν το ντεμπούτο τους υπό τη δημιουργική διεύθυνση του Karl Lagerfeld, αφού παρουσιάστηκε στην πασαρέλα της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας ‘19 μόλις λίγες εβδομάδες μετά το θάνατό του.

Η Katie επέλεξε να φορέσει την iconic τσάντα σε μαύρο χρώμα και τη συνδύασε με loose denim παντελόνι, top σε κρεμ απόχρωση, μπεζ καπαρντίνα και ψηλοτάκουνες, μαύρες μπότες αποδεικνύοντας περίτρανα ότι το κλασικό ντύσιμο είναι διαχρονικό.

Η Katie Holmes έχει λατρέψει τη νέα «it» bag της Chanel

Credit photo: @katieholmesfans

Η μελαχρινή ηθοποιός, όμως, φόρεσε και δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες την it bag «19» της Chanel, αποδεικνύοντας ότι είναι το νέο και αγαπημένο της fashion item. Η Holmes βρέθηκε στο fashion show του Αυστραλιανού Οίκου Μόδας Zimmermann και κράτησε την υπέροχη αυτή τσάντα συνδυάζοντάς τη με μαύρο, βελούδο blazer και τζιν παντελόνι σε χαλαρή γραμμή.

Διάβασε ακόμα: Η Δούκισσα Νομικού σού δείχνει πώς να φορέσεις το ίδιο παπούτσι με δύο διαφορετικούς τρόπους

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: