Η Katie Holmes είναι η Ευγενία Μανωλίδου του Hollywood

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Έν&; κ&;τ&;κόκκινο, σ&;τέν φόρεμ&; του Zac Posen, κοσμήμ&;τ&; &;πό τη συλλογή του Harry Winston προφ&;νώς &;ποτελούσ&;ν το outfit της, το οποίο ολοκλήρωσε με scarlet red lips κ&;ι Hollywood waves που ξεκάθ&;ρ&; π&;ρ&;πέμπουν στην περ&;σμένη ένδοξη δεκ&;ετί&;. Γι&; όλους όσοι δεν ζουν στην Ελλάδ&;, η Katie Holmes μάλλον θ&; τους θυμίσει κάτι &;πό Elizabeth Taylor ή ίσως την μελ&;χρινή εκδοχή της Marilyn Monroe.  Σε μέν&; όμως θύμισε &;μέσως την , με τα κλασσικά φορέματα με στόχο την ανάδειξη της γυναικείας σιλουέτας που από τη μία εκπέμπουν θηλυκότητα και από την άλλη υπονοούν έναν δισταγμό μαζί με ντροπή.

NDP Photo Agency
Μπορεί να μην είναι ολόιδιο το φόρεμα, αλλά είμαι σίγουρη ότι έχεις κι εσύ στο μυαλό σου, την Ευγενία Μανωλίδου να περπατά καμαρωτή δίπλα στο σύζυγό της, φορώντας κολλητό σατέν.

Σίγουρα, η Katie Holmes δεν έχει μόνο αυτή τη στιλιστική ταυτότητα, αλλά σίγουρα αυτή τη φορά πολύ εύκολα πείθει κάποιον ότι είδε ένα style file της  Ευγενίας Μανωλίδου, η οποία ντύνεται μόνιμα κατά αυτό τον τρόπο.

Η Katie Holmes μάλλον εμπνεύστηκε από την δεκαετία για να φορέσει τα πολύτιμα κοσμήματα, αλλά η Ευγενία Μανωλίδου κανείς δεν ξέρει γιατί αντλεί και εξαντλεί όλη της τη στιλιστική έμπνευση στα 50s.

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: