Η Κάτια Ζυγούλη με το πιο κομψό outfit στο show των MI-RO. Κάπου το έχουμε ξαναδεί. Δέσποινα Βανδή ακούς;

Διάβασε ακόμη:

Παρθενογένεση δεν υπάρχει και λίγο-πολύ τα έχουμε δει όλα. Γι” αυτό και δεν εντυπωσιάζομαι εύκολα, όσον αφορά το στιλ κάποιου/ας. Και δεν χρειάζεται να κάνει κανείς τις πιο extravagant εμφανίσεις για να προκαλέσει το αίσθημα του εντυπωσιασμού. Αρκεί και μια διαχρονική, κομψή, σαν αυτή που έκανε την Κυριακή το βράδυ, η στο fashion show των MI-RO για τη Fall/Winter 2019 Couture συλλογή.

Δες ακόμη:

Λαμπερή, με απλό μακιγιάζ και τρομερά stylish, με το που αντικρίσαμε την Κάτια Ζυγούλη στο show των MI-RO, είδαμε μια γυναίκα να ξεχωρίζει από το πλήθος. Πέρα από το γεγονός ότι είναι πολύ (πολύ όμως) όμορφη, το outfit της ήταν ένα το οποίο με το που είδαμε μας κατέκλυσε το αίσθημα αυτό του θαυμασμού που λέγαμε παραπάνω.

Μια «απλή», σε χαλαρή γραμμή σκούρα μπλε pinstriped ολόσωμη φόρμα των MI-RO επέλεξε το πρώην μοντέλο, κάνοντας μια σούπερ κομψή εμφάνιση με το διαχρονικού ύφους ρούχο της.

NDP Photo Agency

Χωρίς πολλά-πολλά, ούτε αλυσίδες, παγιέτες, πετράδια να λαμπυρίζουν στα φώτα των παπαράτσι, απλά και μόνο με ένα τόσο κλασικό ρούχο, η Ζυγούλη κατάφερε να κάνει τη διαφορά με τόσο tailored κοστούμι της. 

NDP Photo Agency

Το stylish outfit ολοκλήρωσε με μια παχιά ζώνη στη μέση και ολόλευκες, γεωμετρικού ύφους γόβες προσφέροντας μια δόση «χρώματος» στην εμφάνισή της. Απόδειξη ότι δεν χρειάζεσαι να φορέσεις το πιο ογκώδες φόρεμα ή το πιο υπέρλαμπρο ρούχο για να κάνεις τη διαφορά.

Εντάξει, παρ” όλα αυτά το «bling» μας, το θέλουμε μια στο τόσο, εφόσον η γυναίκα (ή ο άνδρας) που φορέσει ένα λαμπερό σύνολο, μπορεί να το υποστηρίξει. Όπως οι παρακάτω γυναίκες που με τις πιο λαμπερές εμφανίσεις τους (που αντιπροσώπευαν το στιλ τους) κατάφεραν να μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Τόνια Σωτηροπούλου

NDP Photo Agency

Το όμορφο μαύρο φόρεμα της Τόνιας Σωτηροπούλου, ταίριαζε στην περίσταση και στο στιλ της που χαρακτηρίζεται πάντα από κομψές εμφανίσεις.

Τάμτα

NDP Photo Agency

Διακριτικό μακιγιάζ, μίνιμαλ styling και ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα. Μας «κέρδισε» η Τάμτα με το look της.

Δέσποινα Βανδή

NDP Photo Agency

Η Δέσποινα Βανδή είναι μεγάλη φαν των MI-RO. Εμφανίζεται συνέχεια με δημιουργίες του σχεδιαστικού διδύμου και το ίδιο έκανε και στην επίδειξη μόδας τους. Αυτή τη φορά, φόρεσε ένα shirtdress φόρεμα με παγιέτες σε κυπαρισσί χρώμα και ολοκλήρωσε με μαύρο καλσόν, γόβες και χρωματιστά γυαλιά ηλίου.

Όπως είπαμε, η Δέσποινα Βανδή εμφανίζεται συχνά με τις δημιουργίες των MI-RO. Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες, είχε κάνει μια εμφάνιση ενώ παρακολούθησε την παράσταση «10 μικροί νέγροι» στο Θέατρο Ακάδημος. Εκεί, φόρεσε την ίδια pinstriped ολόσωμη φόρμα που φόρεσε στο fashion show η Κάτια Ζυγούλη.

NDP Photo Agency

Σε αντίθεση με την Κάτια, η Δέσποινα Βανδή είχε φορέσει τη φόρμα χωρίς ζώνη, αφήνοντας τη χαλαρή σιλουέτα της φόρμας, ελεύθερη. Ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια/κρίκους από ταρταρούγα.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: