Η Κατερίνα Καινούργιου υιοθέτησε το πιο hot trend στα φορέματα (photos)

Η παρουσιάστρια έκανε μια άκρως κομψή total black εμφάνιση στο τηλεοπτικό πλατό.

Λίγο πριν το τέλος της πρώτης εβδομάδας εκπομπών, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο πλατό του «Super Katerina». Η παρουσιάστρια μας κρατά καθημερινά συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και δεν παύει να μας εμπνέει διαρκώς σε θέματα μόδας και ομορφιάς.

Red passion! Η Κατερίνα Καινούργιου με το ωραιότερο office look (photos)

 

Όλες οι λεπτομέρειες πίσω από το σημερινό look

Η Κατερίνα Καινούργιου υιοθέτησε το πιο hot trend στα φορέματα (photos)

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε είσοδο στο πλατό του «Super Katerina» φορώντας στενό μαύρο midi φόρεμα από Zini το οποίο συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα Alexandre Birman. Η fashion stylist της παρουσιάστριας, Γεωργία Παντελέ, μας αποκάλυψε τα πάντα πίσω από αυτό το υπέροχο look και την ευχαριστούμε θερμά. Το κομψό χτένισμα της παρουσιάστριας δημιούργησε η Μάιρα Γρυπαίου ενώ το μακιγιάζ επιμελήθηκε η Ρόζα Βακονδίου.

Το midi φόρεμα επιστρέφει…για να μείνει

Το midi φόρεμα ίναι ένα πολύ ευκολοφόρετο και παράλληλα classy ρούχο για το τέλειο office look, ένα επαγγελματικό ραντεβού αλλά και τις εξόδους σου. Μονόχρωμο, denim ή με εντυπωσιακό print, αξίζει να προστεθεί στην γκαρνταρόμπα σου αφού με τις σωστές προσθήκες (παπούτσια και αξεσουάρ) μπορεί να σε συντροφεύσει κυριολεκτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Polka dot is back! Λατρέψαμε τα high heels της Καινούργιου στην πρεμιέρα του «Super Katerina»

Πηγή κεντρικής: @katken85

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: