Η Kατερίνα Καινούργιου με ένα όχι & τόσο καλοκαιρινό look έκανε μία κομψή πρόταση

Η Kατερίνα Καινούργιου με ένα όχι & τόσο καλοκαιρινό look έκανε μία κομψή πρόταση

Μία βόλτα στο Κολωνάκι στην σχετικά έρημη Αθηνά, χθες το πρωί, έγινε η αφορμή για να αναθεωρήσουμε στο μυαλό μας αυτό που έχουμε ορισμένο ως «summer dressing». Η Kατερίνα Καινούργιου εμφανίστηκε με ένα πάρα πολύ κομψό, αλλά όχι και τόσο καλοκαιρινό, σύνολο και μας έκανε να επαναπροσδιορίσουμε τα looks που είναι «κατάλληλα» γι’ αυτήν την εποχή. Η ξανθιά παρουσιάστρια συνδύασε ένα midi, floral cape dress με ψηλό λαιμό με ένα ζευγάρι flatforms και πέρασε το σοφιστικέ ντύσιμο σε άλλο επίπεδο.

Τόσο το χρώμα όσο και το σχέδιο του φορέματός της απείχαν πολύ από τα sun dresses που όλες αγαπάμε να φοράμε το καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ήταν λιγότερο κομψό και ενδιαφέρον το συγκεκριμένο κομμάτι. Με ένα διακριτικό liberty μοτίβο και πέδιλα σε all time classic, μαύρη απόχρωση, η Κατερίνα έκανε τη βόλτα (ή τις δουλειές της) στο κέντρο της Αθήνας αποκομίζοντας διθυραμβικά σχόλια για το στυλ της και την ιδιαίτερη αυτή εμφάνισή της μέσα στον Ιούνιο.

Στην παρακάτω gallery θα δεις αναλυτικά το σύνολό της και μπορείς να πάρεις ιδέες για την επόμενη εμφάνισή σου down town. Γιατί αυτό το είδος φορέματος μπορεί να είναι πολύ «κλειστό» για έναν περίπατο σε νησί, αλλά για τις ημέρες που κυκλοφορούμε στο κέντρο της πόλης είναι μία ultra stylish επιλογή.
 Mandarin Oriental: Μία συλλογή με μαγιό που τη θες ολόκληρη στην γκαρνταρόμπα σου

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: