Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το πιο αέρινο και δροσερό maxi dress για τον καύσωνα

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το πιο αέρινο και δροσερό maxi dress για τον καύσωνα

Δεν είναι τυχαίο ότι το λευκό είναι το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού.

Στα μέσα του Ιουλίου, ο περισσότερος κόσμος ετοιμάζεται για τις διακοπές του. Σκέφτεται τι ρούχα μπορεί να αγοράσει για να τα τοποθετήσει στη βαλίτσα και να του χαρίσουν υπέροχες εμφανίσεις στο νησί. Ακόμα και να μην έχεις κανονίσει κάποια εξόρμηση εκτός Αθήνας, όμως, θέλεις να έχεις προμηθευτεί κάποιες αέρινες επιλογές για την πόλη.

Τα φορέματα για αυτόν τον λόγο βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και οι διάσημες κυρίες της εγχώριας showbiz τους δίνουν προτεραιότητα. Όπως, για παράδειγμα, η Κατερίνα Καινούργιου.

Το στυλ της Κατερίνας Καινούργιου

Η Καινούργιου είναι μία από τις πιο λαμπερές τηλεοπτικές παρουσιάστριες. Παράλληλα, όμως, διατηρεί και έναν πολύ ενεργό και επιτυχημένο λογαριασμό στο Instagram. Εκεί είναι που δημοσιεύει φωτογραφίες από το μοντέρνο, κομψό και σeξι στυλ της.

Η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε το πιο σeξι cut-out dress της σεζόν

Το λευκό για το καλοκαίρι

Πρόσφατα, η παρουσιάστρια επέλεξε ένα λευκό, αέρινο φόρεμα και εντυπωσίασε το κοινό της. Το λευκό ήταν πάντα το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού. Εκείνο που μπορεί να αναδείξει το μαύρισμα που έχει αποκτήσει η επιδερμίδα κάτω από τον ήλιο.

10 αέρινα maxi φορέματα που θα κάνουν το δείπνο στη θάλασσα πιο ρομαντικό και στυλάτο

Η πλειοψηφία σχεδόν των διάσημων οίκων μόδας το επιλέγει για τα σχέδιά του, ενώ μπορείς να βρεις κάθε σχέδιο που ζητάς σε μεγάλη αφθονία στην αγορά. Mini, midi, maxi, κ.α.

Στην παρακάτω gallery, θα βρεις μερικές από τις πιο κομψές επιλογές σε λευκά φορέματα.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: