Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το καπέλο που θα σε κρατήσει ζεστή στο κρύο

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το καπέλο που θα σε κρατήσει ζεστή στο κρύο

Το καπέλο έχει γίνει το νέο αγαπημένο μας head piece και η Κατερίνα Καινούργιου έχει την πιο ζεστή λύση για σένα.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα αγαπημένο μας style icon.

Τόσο στην καθημερινή της εκπομπή, όσο και στις προσωπικές της off duty εμφανίσεις είναι πάντα κομψή και στυλάτη, φορώντας τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν. Το προσωπικό της Instagram account είναι γεμάτο με υπέροχες φωτογραφίες από τα everyday looks της, που περιλαμβάνουν τα πιο ενημερωμένα κομμάτια.

Τις επόμενες μέρες το κρύο προβλέπεται τσουχτερό με τις θερμοκρασίες να είναι ιδιαίτερα χαμηλές, ενώ κάποιες περιοχές έχουν ήδη δει «άσπρη μέρα» από σήμερα κιόλας.

Το απαραίτητο αξεσουάρ για τις μέρες που το κρύο είναι ιδιαίτερα αισθητό είναι φυσικά ένα ζεστό καπέλο, που θα μας προστατεύσει από τον αέρα και την βροχή, καλύπτοντας το κεφάλι μας.

Μάλιστα, φέτος, τα καπέλα είναι μία από τις πιο fashionable τάσεις, που υιοθετήσαμε και φορέσαμε πιο πολύ από ποτέ, με τα jockeys, τους σκούφους και τα bucket hats να έχουν την τιμητική τους. Ωστόσο, το item που κατέκλισε το Instagram feed μας ήταν ένα καπέλο που έρχεται από τα 00s και το Y2K style, το γούνινο bucket hat.

To συγκεκριμένο σχέδιο μας θυμίζει τα looks των Britney Spears και Fergie, που ήταν τα απόλυτα style icons των 00s.

Το fluffy hat της Κατερίνας Καινούργιου

Ερχόμενοι στο σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε ένα μαύρο γούνινο καπέλο σε στυλ bucket, επιλέγοντας ένα κλασικό χρώμα για να το κάνει πιο σύγχρονο. Το συνδύασε με ένα μωβ tailored set, με παντελόνι και cropped σακάκι και ένα μαύρο, απλό ζιβάγκο.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από την απόδραση της Κατερίνας στη Ρώμη το προηγούμενο τριήμερο, όπου βρέθηκε για λίγες μέρες. Τα μαύρα γυαλιά της και η designer τσάντα της ολοκλήρωσαν ιδανικά το look.

Διαβάστε επίσης:

Straight denim: Το αγαπημένο ίσιο τζιν παντελόνι και οι 4 πιο updated τρόποι να το φορέσεις τώρα

Το cardigan θα σε κρατήσει ζεστή και κομψή όλη την ημέρα (+10 για εσένα)

10 ζευγάρια ankle boots για να περπατάς με στυλ στη βροχή

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: