Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το ιδανικό Xmas σύνολο για εσένα που δε θες πάλι φόρεμα

Ένα εντυπωσιακό total black σύνολο για κάθε περίσταση.

Παραμονή Χριστουγέννων και το κλίμα είναι πιο Xmas από ποτέ. Ακόμα κι αν δουλεύεις και βρίσκεσαι στο γραφείο, έχεις δώσει λίγο επιπλέον glam στο look σου. Έτσι, για να νιώσεις ακόμα περισσότερο την εορταστική ατμόσφαιρα. Πολύ πιθανό να έχεις κανονίσει και early drinks μετά τη βάρδια για να χαλαρώσεις.

Σε κάθε περίπτωση, οι πιο λαμπερές εμφανίσεις είναι στο πρόγραμμα. Για κάθε ώρα και περίσταση αυτών των ημερών. Και οι celebrities, με τις εμφανίσεις τους και με τις αναρτήσεις στο Instagram, σου δίνουν έμπνευση για να ντυθείς ανάλογα. Όπως η Κατερίνα Καινούργιου που αποφάσισε να δημιουργήσει ένα total black σύνολο, ό,τι πρέπει για τις χριστουγεννιάτικες εξόδους.

 Οδηγός Αγοράς: 10 χρυσά items για λαμπερά looks στις γιορτές

Το σύνολο της Κατερίνας Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου συνέχισε τη σειρά των λαμπερών εμφανίσεων, όμως, αυτήν τη φορά επέλεξε ένα σύνολο με παντελόνι καμπάνα και strapless top με φτερά από Zini Boutique που αποτελεί την ιδανική πρόταση για εσένα που δε θες να φοράς συνέχεια φόρεμα και προτιμάς να έχεις μία εξίσου λαμπερή και εντυπωσιακή παρουσία με παντελόνι.

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το ιδανικό Xmas σύνολο για εσένα που δε θες πάλι φόρεμα

Ακριβώς επειδή τα φτερά προσέθεταν αρκετό glam στο outfit, η παρουσιάστρια από κοσμήματα επέλεξε μόνο ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, ώστε να ισορροπήσει το στοιχείο του εντυπωσιασμού και κοντά στο πρόσωπό της.

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το ιδανικό Xmas σύνολο για εσένα που δε θες πάλι φόρεμα

Παντελόνι αντί για φόρεμα

Σίγουρα τα φορέματα είναι μία κλασική επιλογή για γιορτές, ειδικά τα Χριστούγεννα, όμως, ένα παντελόνι ή μία ολόσωμη φόρμα μπορεί να φορεθεί με εξίσου επιτυχημένο τρόπο, πολλές φορές δημιουργώντας ακόμα πιο λαμπερό αποτέλεσμα.

Για να δημιουργήσεις κι εσύ αντίστοιχο σύνολο, συνέχισε στην παρακάτω gallery όπου σε περιμένουν τα πιο όμορφα items της αγοράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Victoria – David Beckham: Φόρεσαν τα πιο χαριτωμένα Χριστουγεννιάτικα πουλόβερ (+8 για σένα)

6 τάσεις στις μπότες που θα υιοθετήσουμε το 2022 – Inspo η Μαλέσκου (+7 για εσένα)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρήκε το σύνολο που μπορείς να φορέσεις και Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: