Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε αυτά τα παπούτσια μετά από πολύ καιρό…

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε αυτά τα παπούτσια μετά από πολύ καιρό...

Το shoe trend που η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει και πάλι, είναι κάτι με το οποίο δεν την έχουμε συνηθίσει. 

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι αναμφίβολα μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της Ελληνικής τηλεόρασης. Η ξανθιά παρουσιάστρια μας κρατά καθημερινά συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του OPEN και την εκπομπή της «Ευτυχείτε». Η αγαπημένη μας KatKen εμφανίζεται κάθε φορά στο πλατό και μαγνητίζει τα βλέμματα με τα υπέροχα outfits που επιλέγει να φορέσει. Η στυλίστριά της, Γεωργία Παντελέ έχει καταφέρει να αναδείξει πλήρως το στυλ και το χαρακτήρα της όμορφης παρουσιάστριας μέσα από τις ενδυματολογικές επιλογές που της προτείνει.

Στην χθεσινή της εκπομπή, η Κατερίνα έκανε την έκπληξη φορώντας ένα shoe trend μετά από πάρα πολύ καιρό. Για την ακρίβεια όπως είπε η ίδια είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται με φλατ παπούτσια στον τηλεοπτικό αέρα. Το χθεσινό outfit της παρουσιάστριας είχε ροκ αέρα και απαρτιζόταν από t-shirt με τύπωμα, mini δερμάτινη φούστα και μαύρα αρβυλάκια. Μπορεί τα ψηλοτάκουνα να δίνουν άλλο αέρα στα looks μας ωστόσο η Κατερίνα Καινούργιου έδειχνε πιο στυλάτη και όμορφη από ποτέ με τα flats της.

 Το νέο trend με τις στολές σκι που βλέπουμε παντού στο Instagram έχει τραβήξει την προσοχή μας

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε 5 ακόμη εμφανίσεις της Κατερίνας Καινούργιου με flats που αξίζει να δεις και να αντιγράψεις.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: