Η Κατερίνα Καινούργιου φοράει τις over the knee μπότες της και το πρωί

Και πολύ καλά κάνει! Το τέλος του occasional dressing ξεκινάει φέτος από τα τηλεοπτικά πλατό.

Δεν υπάρχουν «ρούχα για συγκεκριμένες ώρες». Υπάρχουν «ρούχα για όλες τις ώρες που φοριούνται με όλους τους τρόπους» και αυτή η δημοκρατική αρχή διέπει τα looks της Κατερίνας Καινούργιου τον φετινό χειμώνα. Η παρουσιάστρια της καθημερινής εκπομπής «Super Κατερίνα» διαλέγει συχνά ένα αντισυμβατικό στυλ παπουτσιών για τα πρωινά της looks και αυτό δεν είναι άλλο από τις μπότες πάνω από το γόνατο.

Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery οι over the knee boots και η ξανθιά παρουσιάστρια έχουν μια πολύ καλή σχέση. Συγκεκριμένα θα δεις πως έχει ζευγάρια σε καφέ καστόρι, μαύρο δέρμα ακόμα και vinyl και τα εντάσσει με μεγάλη επιτυχία στις εμφανίσεις της. Η Κατερίνα συνδυάζει αυτό το αδιαμφισβήτητα sexy στυλ παπουτσιού με mini φούστες και πουκάμισα για πιο girly αποτέλεσμα αλλά και με midi φορέματα για να δημιουργήσει ένα ladylike with a twist σύνολο.

12 καλσόν που θα πάνε το outfit σου σε άλλο level

Η Κατερίνα Καινούργιου φοράει τις over the knee μπότες της και το πρωί

Timeless pieces

Το μόνο που χρειάζεται για να φορέσεις και εσύ τις μπότες σου σαν την Κατερίνα είναι να τολμήσεις. Στην εποχή της παντοδυναμίας των loungewear και του mix&match, δεν υπάρχει κανένας λόγος να διαχωρίζουμε τα ρούχα και τα αξεσουάρ σε πρωινά και βραδινά. Οι over the knee boots φοριούνται άνετα με cozy πουλοβεράκια και mini φούστες, με κομψά shirt dress ακόμα και με σοφιστικέ bodycon φορέματα και δίνουν μία edgy νότα στα πρωινά μας.

Ποιος δεν θέλει λίγο αλατοπίπερο στα καθημερινά του looks; Σίγουρα εμείς θέλουμε για αυτό και θα τσεκάρουμε ένα-ένα τα σύνολα της Κατερίνας που είναι όλα συγκεντρωμένα στην παρακάτω gallery! Kαι αύριο ίσως δεν φορέσουμε loafers στο γραφείο…

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: