Η Κατερίνα Καινούργιου έφερε την άνοιξη με τις υπέροχες denim εμφανίσεις της

Η Κατερίνα Καινούργιου έφερε την άνοιξη με τις υπέροχες denim εμφανίσεις της

Η παρουσιάστρια παραδίδει μαθήματα στυλ.

Διανύουμε αισίως την πρώτη εβδομάδα του νέου μήνα και προσπαθούμε να φέρουμε έναν αέρα ανανέωσης στην καθημερινότητα αλλά και την γκαρνταρόμπα μας. Οι αγαπημένες μας παρουσιάστριες βρίσκονται στα πόστα τους και φροντίζουν να μας ψυχαγωγούν μέσα από τις εκπομπές τους.

Η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται για ακόμη μια χρονιά στο τιμόνι παρουσίασης της πετυχημένης εκπομπής «Ευτυχείτε» και δεν παύει να εντυπωσιάζει συνεχώς με τις υπέροχες εμφανίσεις της στο πλατό. Θηλυκά κοστούμια, girly φορέματα και σύνολα που αποπνέουν φινέτσα, δίνουν στην παρουσιάστρια extra κύρος ενώ την τοποθετούν στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της Ελληνικής TV.

Κρίνοντας από το φωτογραφικό υλικό που η παρουσιάστρια έχει δημοσιεύσει στα social media, διακρίνουμε την αγάπη που τρέφει για τα denim σύνολα. Πριν λίγες ημέρες η αγαπημένη μας «Katken» επέλεξε ένα τζιν φόρεμα το οποίο συνδύασε με λευκά ψηλοτάκουνα mules και έδειχνε πιο chic από ποτέ. Λίγα 24ωρα αργότερα η Κατερίνα Καινούργιου πόσταρε μερικές φωτογραφίες της, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να υποστηρίξει όλα τα τζιν κομμάτια όσο καμία άλλη.

«Τι χρώμα έχει η χαρά; Το χρώμα του μεσημεριού… Τι όμορφα που είναι τα χρώματα! Θα σου χαρίσω ένα ουράνιο τόξο, να το ρίχνεις επάνω σου όταν κρυώνεις…», έγραψε χαρακτηριστικά η ξανθιά star κάτω από το post. Το μόνο σίγουρο είναι πως το δετό crop πουκάμισο με την maxi φούστα της, κέρδισαν το ενδιαφέρον μας με την πρώτη ματιά. Οι ξύλινες πλατφόρμες και τα γαλάζια γυαλιά ηλίου της ολοκλήρωσαν το look με τον πιο stylish τρόπο.

 Βρήκαμε 13 από τις πιο κομψές celebrities που έχουν γενέθλια τον μήνα Απρίλιο

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη denim εμφανίσεις της αγαπημένης μας Katken που ξεχωρίσαμε.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: